Kendte 2. juni 2019

Zac Efron spottet i Lyngby

Hollywoodstjernen Zac Efron har tilsyneladende brugt sin weekend i Lyngby – formentlig sammen med den danske svømmedarling Sarah Bro, som han kobles sammen med
(Foto: MEGA)

Der var formentlig flere lyngbygensere, der fik øjne så store som tekopper søndag middag.

I centrum af byen kom verdensstjernen Zac Efron nemlig valsende – og det er jo som bekendt ikke hver dag, at en vaskeægte Hollywood-stjerne gør sin entré i den sjællandske by.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge SE og HØRs kilde, der spottede den populære skuespiller i byen omkring middagstid, kom han gående ved Bagel Co, der ligger tæt på stationen.

Her slentrende den 31-årige skuespiller – der for tiden er aktuel i Netflix-filmen ”Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" – afsted sammen med et ældre ægtepar.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Om Zac Efron også har taget en dukkert i det danske badevand, vides ikke. Men det ville da være et herligt syn. Foto: MEGA

Det er dog ikke helt mærkeligt, hvorfor Zac Efron eftersigende tilbringer tid i Lyngby.

Det er nemlig her, at den danske svømmedarling Sarah Bro træner. 

De seneste måneder har der floreret talrige rygter om, at de to er begyndt at date. Og de rygter fik altså i dag næring, da SE og HØRs læser tilsyneladende spottede den 31-årige stjerneskuespiller i den danske by - sammen med det ældre ægtepar, man nu fristes til at kalde svigerforældrene.

Hvis du har billeder af Zac Efron i Danmark, så send dem til SE og HØR på line@seoghoer.dk.

Vis dette opslag på Instagram

Can’t stay away from the pool

Et opslag delt af Sarah Bro (@sarahwbro) den

Parret er flere gange blevet spottet sammen i Los Angeles.

1. marts var både den danske svømmedarling, 23, og Zac Efron på tilskuerrækkerne under en Los Angeles Kings-hockey kamp.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Zac Efron til Sundance Film Festival. Foto: MEGA

Begge delte billeder på deres sociale medier fra kampen og oplevelsen – dog undlod de at tage eller hvert fald dele billeder, hvor de sad sammen.

Den 23-årige danske svømmedarling delte efterfølgende et foto fra omklædningsrummet på instagram. Her kaldte hun sin første ishockey-kamp for 'meget speciel.'

Vis dette opslag på Instagram

Favourite season

Et opslag delt af Sarah Bro (@sarahwbro) den

Dagen efter – 2. marts – blev parret så igen spottet sammen. Her var de begge til en UFC-kamp i Las Vegas, og her fangede en fotograf altså det smilende og grinende par.

 

Sponsoreret indhold