Kendte 3. august

Yowsa! Philine splitternøgen i musikvideo

Influencerbaben Philine Roepstorff er ikke bange for at smide kludene. Det var hun heller ikke i 2017, hvor hun medvirkede i en musikvideo uden en trevl på kroppen
Philine er fuldstændig ovre Nicklas Bendtner

Philine kan sgu bære det ...

Foto: Privat

Philine Roepstorff hører ikke til blandt de generte typer. Modellen og influenceren deler flittigt ud af sig selv og sit liv på sociale medier – både på- og afklædt.

Nu og da forkæler Bendtners tidligere flamme sine følgere og lokker nye til med saftige billeder, der overlader meget lidt til fantasien.

I juli indrømmede hun blankt, at hun manglede opmærksomhed og smed fluks tøjet og viste sin yderst veldrejede røv frem til sine godt 400.000 følgere i forsøget på at sætte fut i Instagrams algoritme.

Om manøvren virkede, vides ikke, men SE og HØRs læsere var begejstrede for synet.

Trangen til at smide kludene og lufte sin nøgne krop er ikke ny. Allerede i 2017 optrådte håndbolddatteren således i Katie Kellers musikvideo til sangen ”Jeg sagde det” uden en trevl på kroppen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det er efterhånden lige før, man ser Philine Roepstorff oftere uden tøj end med. Men vi klager ikke. 

Foto: Screenshot

Flere steder i musikvideoen ser man Philine som Gud har skabt hende – stiv som en støtte står hun som en anden mannequin og pynter i baggrunden.

Du kan se den fem år gamle musikvideo her.

Sponsoreret indhold