Kendte 19. februar 2019

YouTube-stjerne taler ud om brud

Netstjernen Emilie Briting afslørede for nylig, at hun er blevet single. Nu taler YouTube-kometen ud om bruddet i en ny video
Foto: Dan Mariegaard

Ethvert brud er svært. Og når man er en offentlig person, må det værre endnu sværere at skulle underrette fans, følgere og resten af omverden om sit forliste forhold.

Den hårde skæbne gennemgår YouTube-stjernen Emilie Briting lige nu, efter hun for snart tre uger siden afslørede, at hun ikke længere er sammen med ekskæreste Carl.

Nyheden kom i en meget kortfattet besked på den unge stjernes Instagram-story, efter flere af hendes mere end 130.000 følgere havde lugtet lunten og spurgte ind til hende og Carls forhold. Mange ville vide, om de stadig er kærester.

- Nej, det er vi ikke... Jeg er røv ked af det, og ville sætte kæmpe pris på, hvis i stoppede med at spørge ind til vores forhold. Puha, det troede jeg aldrig, jeg skulle skrive, svarede Emilie Briting om det hårde emne.

Nu har det 17-årige ungdomsidol alligevel åbnet op om det hårde brud. Det gør hun i en ny video på sin YouTube-kanal.

- Jeg er ikke sammen med min kæreste længere, og det sutter maks. Det er mega nederen. Men sådan er det jo, nogle gange går det bare ikke, starter Emilie Briting med at sige. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med sin vanlige humoristiske jargon formår hun at tale om et emne, som mange af hendes unge følgere selv kan relatere til. Samtidig med at hun blotter en følsom side af sig selv, som man ikke ser så tit.

- Grunden, til at jeg siger det i den her video, er fordi, jeg ikke er i tvivl om, at der er andre, som sidder derude, som er gået, eller går i gennem, et ”break-up”. Så jeg tænkte bare, at nu ville jeg åbne snakken, siger Emilie Briting.

Se hele den ærlige video her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Med sine mere end 110.000 abonnenter på YouTube og 130.000 på Instagram er der ingen tvivl om, at pigen fra Hvidovre er en af Danmarks største inden for sit felt. Det betyder naturligvis også, at der følger et stort ansvar med. Og det formår Emilie at leve op til ved at dele ud af gode råd og erfaringer.

- Det bedste råd, jeg kan give til folk, der går igennem et brud, lyder hårdt og mega nederen – men bloker hinanden! Det hjælper helt sindssygt, fordi så skal i ikke kigge på hinanden hele tiden, lyder opfordringen fra YouTuberen.

Gode råd er dog ikke alt, Emilie Briting deler i den meget ærlige video. Hun åbner også op for, hvordan hun selv håndterede sit brud med ekskæresten Carl, og hvordan hun har det i dag.

- Den uge, hvor vi sluttede det, lavede jeg noget hver dag. Jeg var ikke hjemme på noget tidspunkt. Det hjalp til, at jeg ikke bare lå derhjemme og græd, fortæller det store talent, som vandt prisen som "Årets rising star" ved Guldtuben i 2017.

Helt overskudsagtigt agerede Emilie dog ikke hele tiden. Kærestesorgen har selvfølgelig også ramt hende.

- Da jeg havde min første dag eller nat alene hjemme, så begynder man at fælde en tåre eller 20. Her har man virkelig lyst til at skrive til hinanden. Det har vi også gjort, afslører den altid velklædte YouTube-stjerne.

Emilie Briting annoncerede bruddet med ekskæresten Carl i slutningen af januar.

Se HELE den røde løber fra Guldtuben 2018:

Sponsoreret indhold