Kendte25. juni 2020

YouTube-stjerne sendte adopteret søn tilbage: Nu taler hun ud

Et amerikansk YouTuber-par kom ud for noget af en shitstorm, da de for en måned siden afslørede, at de havde valgt at bortadoptere deres adopterede søn fra Kina efter bare to år. Nu taler konen ud om sagen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/myka_stauffer.jpg
 Foto: YouTube

For selvom parret havde haft den lille fireårige dreng i mere end to år, så blev det alligevel for meget for familien, der i forvejen har fire andre børn.

Det viste sig nemlig, at den lille dreng havde en række sundhedsmæssige udfordringer og behov, som de, ifølge dem selv, ikke kunne opfylde.

Siden afsløringen er det dog ikke mange ord, der er kommet fra familien om bortadopteringen, der har vækket harme verden over.

Men nu taler Myka endelig ud om den svære beslutning på sin Instagram og undskylder overfor sine mere end 200.000 følgere på det sociale medie.

- Denne beslutning har forårsaget så mange knuste hjerter, og jeg er så ked af at skuffe så mange kvinder, der så op til mig som mor, skriver hun.

- Jeg er ked af den forvirring og smerte, som jeg har været skyld i, og jeg er ked af, at jeg ikke har kunne fortælle mere om min historie helt fra starten af. Jeg kunne aldrig have forudset, at det der er sket privat ville ske, og jeg prøvede at navigere i det allersværeste, som jeg nogensinde har været igennem.

I opslaget understreger hun også, at hun var naiv omkring hele adoptionsprocessen, og at hun og manden ikke var godt nok forberedte.

- Jeg kan ikke sige, at jeg ville ønske, det her aldrig skete, for jeg er stadig rigtig glad for, at Huxley er her, og at han får den hjælp, som han har brug for, skriver hun videre og fortsætter:

- Jeg ved også godt, at selvom han klarer sig bedre, og han er glad for sit nye hjem, så har han stadigvæk gennemgået noget traumatisk, og det er jeg ked af. Ingen adopterede fortjener mere traume.

https://imgix.seoghoer.dk/myka_stauffer_med_familien.jpg
 Foto: Instagram

Der er stort set ikke et eneste billede tilbage af den lille Huxley på Mykas Instagram-profil. Men her ses hun og manden James med både ham og deres fire andre børn. Foto: Privat/Instagram

I samme ombæring bruger YouTube-moren også muligheden for at understrege, at rygterne om, at hun og manden skulle have adopteret Huxley for pengenes skyld ikke passer.

Pengene som parret fik for at dele blandt andet videoer med den fireårige Huxley gik til hans pleje, lyder det fra Myka.

Det lange skriv slutter hun af med at fortælle, at trods omstændighederne så elsker hun og manden James Huxley, og de håber, at han har den bedste fremtid foran sig.

Den 32-årige YouTube-stjerne ser også ud til endelig at have fået sine følgere tilbage på sin side igen, efter det åbne og ærlige skriv om det svære valg.

- Fra denne adoptivmor sender jeg dig masser af kærlighed og kram, lyder det fra en, mens andre bare skriver, at de elsker hende.

Sponsoreret indhold