Kendte16. marts 2023

"You"-stjernen Lukas Gage har fået ny kæreste

Der er kærlighed i luften i Hollywood mellem Kim Kardashians favoritfrisør og skuespilleren Lukas Gage
Her ses Lukas Gage i Netflix-serien "You".
Her ses Lukas Gage i Netflix-serien "You".
 Foto: Ritzau Scanpix

Der har floreret rygter om det længe, men nu er den altså god nok.

"You"-stjernen Lukas Gage har fået sig en kæreste, og han hedder Chris Appleton og er en berømt kendisfrisør i Hollywood.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie er det Chris Appleton selv, der nu bekræfter rygterne om ham og Lukas Gage, der udover "You" også er kendt fra tv-serierne "The White Lotus" og "Euphoria".

Det gør han i talkshowet "The Drew Barrymore Show", hvor han siger, at han er "meget glad".

- Jeg er meget forelsket og føler mig taknemmelig over at få lov til at dele min tid med en speciel person, siger han i programmet, hvorefter Drew Barrymore får ham til at afsløre den "specielle person".

Det gør hun ved at smide et feriebillede op på storskærm af den 39-årige kendisfrisør sammen med den 27-årige seriestjerne.

- Ja, okay... han hedder Lukas Gage, og han ligner en reklame for et eller andet, jeg gerne vil være en del af, siger Chris Appleton herefter.

Chris Appleton er især kendt for sit samarbejde med Kim Kardashian.

Rygterne om ham og Lukas Gage begyndte at florere i sidste måned, da de delte billeder på Instagram fra en ferie i Mexico.

På et af de i alt tre billeder kan man se dem sidde på en ATV, mens man på et andet kan se dem i bar overkrop i vandet.

Det er dog altså først nu, at det bliver bekræftet, at de danner par.

Lukas Gage har tidligere kategorisk afvist at fortælle detaljer om sin seksualitet.

Det gjorde han i forbindelse med, han fik kritik af LGBTQ+-samfundet, der beskyldte ham for at stjæle homoseksuelle roller fra LGBTQ-skuespillere.

For få dage siden afslørede han også over for Hollywood Reporter, at han engang blev droppet af en agent, fordi han nægtede at afsløre sin seksualitet.

- Han sagde til mig: "Stop med at farve dit hår og med at gå i mærkeligt tøj. Vælg en vej. Enten er du homoseksuel, biseksuel eller heteroseksuel. Det andet er forvirrende".

Lukas Gage har på trods af presset udefra endnu ikke sat et mærkat på sig selv.

- Jeg gør det, når jeg er klar. Og når det kommer til de roller, så føler jeg, at alle skal have muligheden for at spille hvilken rolle, de end har lyst til, siger han i interviewet.

Sponsoreret indhold