Yes! Her er vækkeuret, vi har ventet på hele livet

Nyt vækkeur kan – måske – redde alle parforhold

Nyt vækkeur kan – måske – redde alle parforhold

Foto: AOPDu kender helt sikkert denne situation: Du ligger langt væk i drømmeland og drømmer om alskens skønne sager. Og for at gøre det hele endnu mere hyggeligt er der laaaaang tid, til du skal op. Dobbelt-yes!

Men… hvad er nu det for en modbydelig larm? Det bimler og bamler i baggrunden, og din ellers så skønne skønhedssøvn bliver med ét afbrudt... af din partners vækkeur! ARGH!

Kender du følelsen af at få ødelagt en ellers så dejlig morgensøvn, og vil du give din højre arm for at få lov til at sove i fred uden at blive vækket i tide og utide, fordi din bedre halvdel ikke kan finde ud af at komme ud af fjerene?

Ja, så er der efter alt at dømme lys for enden af tunnelen. Jubii.

LÆS OGSÅ: Sover du nok? Din alder bestemmer dit behov

Et nyt vækkeur er nemlig i støbeskeen, og ifølge producenterne kan det banebrydende ur - måske - redde alle parforhold. I hvert fald sørger Wake, som projektet hedder, for kun at vække den ene part i sengen.Er dette fremtidens vækkeur? (Foto: Wake)


Det skriver Dailymail.

Det banebrydende vækkeur bruger LED-lys, kropsvarmesensorer og lys til at få liv i den ene halvdel af sengen. Som eksempel bliver lyden for eksempel udsendt via ultrasoniske bølger. Det betyder, at lyden nærmest kun kan høres af den snuse-per, som lyden retter sig imod. Ret genialt!

Og vækkeuret er mere smart end det. Du placerer det på væggen over din seng, og ved hjælp af en app på din smartphone fortæller du herefter uret, hvem der først skal hives ud af morgensøvnen.

LÆS OGSÅ: Trick går verden rundt: Får dig til at falde i søvn på et øjeblik

Når tiden så er kommet, identificerer Wake-vækkeuret (ved hjælp af en kropsvarmesensor), hvor vedkommende ligger og begynder herefter målrettet at 'skyde' lys på soverens ansigt og sende lydbølger af sted. Og skulle vedkommende søge ly i fodenden, er Wake ikke sen til at reagere: Den følger simpelthen efter sit sovende offer og sørger for, at vedkommende kommer ud af fjerene.

Opfindervirksomheden Lucera Labs forsøger lige nu at skaffe penge (omkring 688.000 danske kroner) via hjemmesiden Kickstarter.com, så at vækkeuret kan sættes i produktion.

Du kan allerede nu forudbestille vidunderet for cirka 1.700 danske kroner (250 dollars) - det forventes, at vækkeuret er klar til levering til september. Læs og bestil her.

Sov godt!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close