Kendte1. juli 2022

“X Factor”-stjerne Tom Mann efter tabet af sin forlovede: – Der findes ingen ord

Det, der skulle have været sangerens største dag, blev i stedet den mest tragiske, han nogensinde kunne have forestillet sig
Tom Mann
"X Factor"-stjernen Tom Mann mistede for knap 10 dage siden sin forlovede på parrets bryllupsdag.
 Foto: MEGA

Den 28-årige britiske “X Factor”-stjerne Tom Mann havde i lang tid set frem til dagen, hvor han endelig kunne sige “ja” til sin forlovede, Danielle Hampton.

Men i stedet for en lykkens dag, blev det en sorgens. For på dagen for brylluppet, mistede hun, på endnu uvis, livet.

Det kunne sangeren dele på sin Instagram-profil få dage efter det tragiske dødsfald, og siden har han løbende delt billeder af hans forlovede på sin story.

Senest i weekenden, hvor han desuden kunne beskrive, hvor uvirkeligt det hele fortsat er.

– Der findes virkelig ingen ord, der kan beskrive, hvor meget jeg savner dig, Dan, skrev han rørende på sin story søndag.

Artiklen fortsætter under billedet

Tom Mann og Danielle Hampton
Danielle Hampton og Tom Mann nåede at danne par i knap syv år.
 Foto: Instagram

Den kun 24-årige Danielle Hampton var ikke ramt af nogen former for helbredsproblemer, og det er fortsat uvist, hvad der tog livet af den unge kvinde.

– Jeg føler, at jeg har grædt et hav. Vi nåede aldrig til alteret, eller fik afgivet vores løfter, eller danset vores første dans, men jeg ved, du ved, at du var min hele verden, lød det hjerteskærende fra Mann, da han for en uge siden delte de triste nyheder.

De to har dannet par siden 2016 og blev forlovet i 2019.

Meningen var, at de skulle have gået ned mod alteret i 2020, men da coronapandemien ramte, måtte de ændre planerne, hvorfor brylluppet først skulle stå den 18. juni i år.

Sammen har de sønnen Bowie, der kom til verden for otte måneder siden.

Sponsoreret indhold