Kendte12. april 2024

Wynonna Judds datter fundet halvnøgen på gaden: Nu er hun sigtet for prostitution

Kendisdatteren blev stoppet af politiet nær en landevej, fordi hun stod med både sine bryster og vagina fremme til fri skue
Wynonna Judds datter, Grace Kelley, fotograferet i fængslet efter sin anholdelse.
Wynonna Judds datter, Grace Kelley, fotograferet i fængslet efter sin anholdelse.
 Foto: Elmore County Jail

Det kan godt være, at Wynonna Judd er en af verdens bedst sælgende countrystjerner nogensinde, men det går bestemt ikke lige så godt for hendes datter, Grace Kelley.

Hun er nemlig blevet sigtet for prostitution, blufærdighedskrænkelse og forstyrrelse af den offentlige orden.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie blev Grace Kelley anholdt den 5. april.

Her blev kendisdatteren stoppet af politiet nær en landevej, fordi hun angiveligt stod med både sin vagina og sine bryster ude til fri skue, ligesom hun havde et skilt i hånden, hvorpå der stod: "Ride for a Ride".

Wynonna Judd poses in the press room at the 57th Annual CMA Awards on Wednesday, Nov. 8, 2023, at the Bridgestone Arena in Nashville, Tenn. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Wynonna Judds datter er landet i problemer med lovens lange arm.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

27-årige Grace Kelley samarbejdede desuden ikke med betjentene, da de forsøgte at få hende til at pakke sin halvnøgne krop væk, og derfor tog de hende en tur med på stationen.

Og nu er hun altså officielt blevet sigtet i sagen.

Det vides ikke, hvordan kendisdatteren forholder sig til sigtelserne. Det kommer dog nok frem, når hun skal møde i retten til en høring i sagen den 25. april.

Hendes kendte mor, Wynonna Judd, har i skrivende stund ikke kommenteret sagen.

Det er dog ikke første gang, Grace Kelley er i problemer med lovens lange arm.

I 2015 røg hun i spjældet for narko-relaterede lovovertrædelser, ligesom hun i 2018 måtte en tur tilbage bag tremmer, fordi hun ikke overholdt reglerne for sin prøveløsladelse.

I 2019 kom hun igen på fri fod, men allerede to år senere var hun tilbage i fængslet, fordi hun atter engang ikke kunne finde ud af at overholde sin prøveløsladelse.

Sponsoreret indhold