Kendte23. april 2020

Witherspoon taler ud om spritkørsel og gadeuorden: Det var dumt og pinligt, men jeg er kun et menneske

Den ellers så pæne og ordentlige skuespillerinde Reese Witherspoon, 44, fortæller nu om en helt særlig aften i 2013, hvor det løb af med hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reese.jpg
 Foto: MEGA

Snart er det syv år siden, at den blonde "Big Little Lies" og "The Morning Show"-skuespiller Reese Witherspoon sammen med sin mand Jim Toth blev arresteret i Atlanta, Georgia.

Nu fortæller 44-årige Reese ærligt om episoden, hvor politiet mistænkte hende og Toth for at køre i påvirket tilstand.

Det sker i forbindelse med den nyeste episode af podcasten "I Weigh with Jameela Jamil".

Her fortæller Witherspoon, hvordan hun lagde sig fuldstændig fladt ned og gik på landsdækkende morgen-tv og undskyldte.

- Det var så pinligt. Og dumt, begynder hun.

- Men alt er godt, du lever. Du overlevede, svarer værten Jameela, før Reese afbryder:

- Men ved du hvad. Det viser sig, at jeg trækker vejret, jeg bløder på samme måde som andre. Jeg tager dumme beslutninger og jeg tager gode beslutninger. Jeg er bare et menneske.

Reese har tidligere forklaret, at hun den specifikke aften gik i panik, da hun så sin mand blive anholdt af politiet. Hvilket resulterede i, at hun var ude af stand til at bevare roen.

Hun forlod bilen, antastede betjentene og forsøgte endda på et tidspunkt at bilde politiet ind, at hun var gravid.

Det hele endte med, at Reese fik en sigtelse for "gadeuorden" med derfra.

Umiddelbart efter episoden gik Reese som sagt på tv og undskyldte for det hele og forklarede, at det var "en af de aftenener, hvor man har fået et par glas, og lige tror, den går."

I podcasten hvor skuespillerinden nu reflekterer yderligere over det pinlige optrin, erkender hun, at det var enormt dumt, men at hendes fag ikke gør hende immun over for dumme beslutninger.

- Vi er alle ret ens. Vi prøver at finde vores særlige egenskaber. Mine særlige egenskaber er historiefortælling, men det betyder ikke, at jeg er særlig, siger hun, før hun fortsætter:

- Men altså, jeg gjorde noget virkeligt dumt. Talent er ikke ensbetydende med, at man er et godt menneske. En vigtig ting for mig og min familie i dag er, om man er et godt menneske.

Den knap så flatterende præstation fra Reese Witherspoon, da hun en fredag aften i 2013 spurgte betjentene, om de overhovedet vidste, hvem hun var kan ses i videoen herover.

Ifølge People Magazine fik Reese dengang en bøde på 213 dollars.

Reese Witherspoon og Jim Toth blev gift i 2011, og har sammen 7-årige Tennessee. Reese har desuden to børn med sin eksmand, Ryan Phillippe, som hun blev skilt fra i 2008.

Sponsoreret indhold