Wissam ude af "Den store bagedyst": - Jeg havde set den komme

Foto: DR

Det blev til tre omgange i det famøse bagetelt, men i aften måtte Wissam fra København som den anden person i rækken forlade DR's bagekonkurrence. 

Det var blandt andet nogle mislykkede burger-vingummier, der endte med at give farmaceuten en bundplacering: 

Jeg havde set den komme undervejs. Ja, efter jeg stod med Sally (hendes kage, red.) og efter mine vingummier, ja, efter jeg ikke kom i land med den opgave, så havde jeg det på fornemmelsen. Og det tror jeg alle de deltagere, der ryger ud har en fornemmelse af, når de er i risikozonen, sådan er det bare. Man får en mavefornemmelse, fortæller Wissam til SE og HØR om sit exit. 

Artiklen fortsætter under billedet

Wissam, der har marokanske aner, vil dog ikke bruge tid på at slå sig oven i hovedet over sit tidlige exit:

- Der går så mange tanker gennem ens hoved, når man først er blevet sendt hjem. Og mange tanker omkring, hvad man kunne have gjort bedre, skulle man have brugt mere tid på det, skulle man have lavet en anden kage. Og det tror jeg ikke, man kan bruge til noget, men der er en masse tanker, og sådan er det. Jeg ser det positive i det hele, og det har været en fantastisk oplevelse, og jeg har fået en masse virkelig gode venner, og det er ikke bare en kliche, fortæller hun og tilføjer, hvad hun kommer til at tage med sig efter at have deltaget i bagebraget:

- Det, jeg har fået allermest ud af at være med i bagedysten, det er, at jeg har fået en masse konstruktiv kritik, som jeg har taget til mig, og jeg har udviklet mig, jeg er blevet en meget bedre bager, amatørbager, end jeg var, inden jeg var med, så det er en stor positiv ting for mig.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close