Kendte30. september 2022

Winter is coming: Katherine Diez viser stive nipples i story

Koldfronten har indhentet Katherine Diez, som fryser på sine bryster
Vejrudsigten melder om kolde temperaturer ... 
Vejrudsigten melder om kolde temperaturer ...
 Foto: Lars H. Laursen

Gang på gang understreger Katherine Diez, at man sagtens kan være intellektuel og skarp samtidig med, at man er fræk og forførende.

På hendes instagram-profil fremsætter hun feministiske udtalelser, diskuterer litteratur og flasher sine yderst veldrejede fortrin. Og hun er ikke nærig med dem. Fortrinene.

- Jeg oplevede, at ikke engang på et litterært studie var det okay for en, der så godt ud, også at interessere sig for det faglige. Da jeg blev klar over det, ville jeg gerne gøre noget ved det, men hvordan? Jeg kunne skrive et debatindlæg, men det hjalp ikke rigtigt. Derfor fik jeg inkorporeret det på min Instagram, for jeg ville gerne vise, at det var muligt at have begge dele, forklarede hun til Alt for damerne i 2018.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Og nu gør hun det igen.

Over for sine godt 38.000 følgere kommer frøken Diez således med dagens vejrmelding. I en hvid t-shirt, der smyger sig til hendes krop, viser hun sine struttende brystvorter.

- PS. Jeg har ikke brug for vejr-apps. Jeg ved, det er koldt i dag, skriver Diez til et billede af sine stive, strittende nipples.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Den 34-årige litteraturskønhed har postet billedet i sin story, og det betyder, at det kun er tilgængeligt i 24 timer på hendes profil.

Du kan se billedet lige her.

Sponsoreret indhold