William Shatner vinder heste-sæd i skilsmissedrama

Foto: MEGA

88-årige William Shatner søgte i december om skilsmisse fra sin fjerde kone, Elizabeth Shatner, som han var gift med i 18 år og i den forbindelse har parret skulle dele deres bo. 

Det er dog ikke børn, designermøbler eller arvestykker, som parret har kæmpet om. 

Det amerikanske ugeblad People har fået indsigt i retsdokumenter, der viser, hvordan det tidligere ægtepar har fordelt deres ejendele mellem sig - og det indbefatter både heste, heste-sæd og hunde. 

"Star Trek"-stjernen får lov til at beholde hestene Renaissance Man’s Medici og Powder River Shirley, ligesom har forbliver ejermanden af hundene Macchiato og Double Espresso.

Derudover får han ejerskab over al hestesæd og udstyr, som bruges til at avle heste. 

Ekskonen tager hestene Belle Reve’s So Photogenic and Pebbles med sig, og da parret ikke havde børn sammen, er William Shatner gået med til, at Elizabeth må besøge de andre heste, så længe hun giver ham besked i god tid.

Skuespilleren beholder parrets hjem i Studio City samt parrets ranch i Californien. Ekskonen har dog fået lov til at besøge ranchen for at høste frugt og besøge gravstedet, hvor hendes første ægtemand og adskillige heste ligger begravet. 

Elizabeth Shatner får parrets hjem i Malibu Cove og Versailles, Kentucky. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close