Kendte31. oktober 2021

Will Ferrell takkede nej til 29 millioner dollars: Jeg kunne ikke gøre det

Juletiden nærmer sig med hastige skridt, og det betyder nye julefilm på stribe. Men trods skuespilleren havde enorm succes med filmen ”Elf”, så kommer fans ikke til at få en opfølger
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var bestemt ikke småpenge som julefilmen ”Elf” fra 2003 indtjente i sin storhedstid.

Faktisk løb filmen op i mere end 223 millioner dollars, og filmen er i dag en af dem som skuespilleren Will Ferrell er mest kendt for.

Men trods den enorme succes, og at det tidligere har været på tale, at der skulle laves en opfølger til den gæve og menneskelige nisse Elf, ja, så er hovedpersonen på ingen måde interesseret.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megamcol14_152750.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Dette til trods for et tilbud på knap 190 millioner danske kroner. Det fortæller han i et nyt interview med The Hollywood Reporter.

- Hvis jeg sagde ja, så skulle jeg også være med til at promovere filmen, og det skulle gerne komme fra et ærligt sted, og så ville det have lydt nogenlunde således: ”Oh nej, det er ikke godt. Men jeg kunne bare ikke sige nej til pengene”, fortæller han ærligt og fortsætter:

- Og så måtte jeg bare spørge mig selv, om jeg virkelig ville kunne sige de ord? Og det tror jeg ikke, jeg kan, så jeg tænker ikke, jeg kan lave filmen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megamd65_152978.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Selvom filmen er mere end 18 år gammel, så er den stadig et stort julehit både herhjemme og i udlandet. Men at skulle trække ned i de stramme, gule leggins, det er ikke noget, som den i dag 54-årige skuespiller ønsker.

Det fortalte han allerede tilbage i 2013, da det sidste kom op, hvorvidt der skulle produceres en opfølger til julefilmen.

- Jeg ville se alt for patetisk ud, hvis jeg forsøgte mig med at klemme mig ned i de Elf tights igen, lød det dengang.

Kunne ikke enes

Om det er bukserne, der er skylden i, skuespilleren takker nej til den store lønseddel er dog umiddelbart ikke den fulde sandhed.

Tilbage i september 2020 lød det fra skuespiller James Caan, 81, der i filmen spiller Buddys (Elf, red.) far Walter Hobbs, at der aldrig ville komme en opfølger grundet uenigheder mellem Will Ferrell og instruktøren, Jon Favreau.

- Vi havde faktisk planer om at gøre det, og jeg var lykkelig for endelig at have en franchise-film, og jeg kunne tjene nogle penge og give til mine børn og sige, de kunne gøre med dem, hvad end de lystede. Men instruktøren og Will kom ikke godt ud af det med hinanden, lyder forklaringen fra den 81-årige skuespiller.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega609001_056.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Faktisk skulle Ferrell selv have haft lyst til at lave film nummer to, men kun hvis ”instruktøren var en anden”, men det kunne ikke lade sig gøre grundet kontrakterne.

Sponsoreret indhold