Kendte6. september 2022

Whigfield afslører tragedie: Min baby levede kun i tre dage

Den danske popsensation afslører, hvorfor hun ikke har børn
Whigfield
Her ses danske Whigfield på den røde løber i juni 2022.
 Foto: Georg Wendt/AP/Ritzau Scanpix

Vi kender hende for 1994-storhittet "Saturday Night", men tilbage i år 2000 var det bestemt ikke nogen fest for den danske popstjerne Whigfield, der i dag er 52 år gammel.

I et stort interview med britiske Daily Mail fortæller danskeren, hvis borgerlige navn er Sannie Charlotte Carlson, om sin personlige tragedie:

– Jeg fik en datter i 2000, men desværre, jeg fødte i syvende måned, overlevede hun ikke. Hun overlevede kun i tre dage, afslører hun og tilføjer:

– Efter det havde jeg ikke lyst til at få børn. Jeg er 52 år, så det er også svært at få børn. Jeg ville ikke have lyst til at adoptere eller få fertilitetsbehandling, jeg begyndte bare at få kæledyr efter det.

– Jeg begyndte at få hunde, og i dag er jeg glad for, jeg ikke har børn, for jeg ser min niece, og det er meget arbejde, lyder det fra popstjernen.

Danskeren afslører, at hun danner par med den italienske musikproducer Finn, og at de har været sammen i mange år:

– Han friede til mig til jul, men det er ikke en prioritet at blive gift, for vi har det godt sammen, og jeg har ikke tid til at blive gift, lyder det fra popikonet, der har ny musik på vej.

Sponsoreret indhold