Kendte14. august 2023

What?! Adam Duvå Hall og Ida Wohlert drikker deres eget tis på live-tv

De to modige tv-værter tog hver en tår af deres eget tis under "Go' morgen Danmark". Tisset var dog blevet filtreret, inden de slukkede tørsten i det
Opgavebeskrivelse: TVprisen 2023Sted: Tivoli Hotel & Congress Center, København Fotograf: Lars H.LaursenJournalist: Majken Munk, Laura Dalgård Hansen og Jan KörnerOptagelsedato: 2023.03.04
Ida Wohlert og Adam Duvå Hall får oplevet lidt af hvert, når de to er på skærmen sammen.
 Foto: Lars H. Laursen

Der var space-tema i ”Go’ morgen Danmark” i morges, da journalist David Guldager viste Adam Duvå Hall og Ida Wohlert en masse gadgets, der kan komme med i galaksen.

Blandt andet talte han om et vandrensningssystem, der skal i rummet sammen med Andreas Mogensen, når han efter planen skal ud i det ydre rum igen den 25. august.

Denne maskine kan forvandle spildevand, herunder blandt andet tis, til helt rent vand, og det måtte testes.

I fredags indsendte både Ida, Adam og David hver sin urinprøve og i løbet af weekenden er det blevet filtreret. Mandag morgen stod der på bordet tre tisprøver, der var blevet til rent drikkevand. Og nu skulle de tre journalister altså teste renheden.

Skål!

Der blev taget lidt tilløb, da de tre flasker med ren urin blev fordelt, og de var enige om, de helst ville drikke deres eget og ikke hinandens, selv om der ikke burde været ”noget at rynke på næsen over”, som Duvå Hall forklarer.

– Det er en mental barriere, man skal over. Jeg er ikke i tvivl om, at det er renset til UG og slange, siger Ida Wohlert.

Der blev duftet i glassene, og der var de alle tre enige om, at der ikke var noget tislugt at spore, og så blev der skålet for teknologien.

– Det smager fuldstændig rent, udbrød Ida Wohlert, da hun havde taget en tår af sit tis.

Efterfølgende fortsatte de tre med at snakke om gadgets uden at virke synderligt berørt over, at de lige havde drukket deres eget tis.

Sponsoreret indhold