Wafande ude af ”Vild med dans”: - Det var hård konkurrence

Efter hele tre ture i omdans er Wafande og dansepartner Mie Moltke ude af årets ”Vild med dans”.

Overfor SE og HØR fortæller Wanfande efterfølgende, at han er skuffet, men stolt over at være nået så langt i den krævende dansekonkurrence.

- Det er selvfølgelig trist at ryge ud, men det er ikke så slemt igen at tabe til de her mennesker, siger Wafande og peger rundt på de resterende nydansere, før han fortsætter:

- Det var spids, spids konkurrence.

Svarer på kæresterygter

Den 37-årige sanger var ellers ikke vildt begejstret for aftenens tema, som duftede af både savsmuld og popcorn.

- Det var sjovt, men jeg må indrømme, vi ikke var begejstrede for cirkus-temaet til at starte med. Det er som om, det er lidt for fjollet, fortæller Wafande, der ikke ligefrem er blevet bidt af standarddans.

- Men en lille latin kan jeg da godt tage. Nu skal vi lige have byen til at åbne igen, ikke? Så kan det være, jeg er frisk på en svingom igen.

Gennem alle otte programmer har rygterne om Mie og Wafandes relation svirret.

For kunne det være, at de var blevet mere end bare dansepartnere?

- Vi er bare blevet virkelig gode venner. Det ville være en skam at smide et godt venskab ud, bare fordi man ikke skal danse cha cha cha længere, lyder det fra Wafande.

- Det er bare rygter. I har jo altid gang i et eller andet, så I kan få nogle forsider, lyder hans afsluttende bemærkning til SE og HØRs udsendte.

Megagod stemning

Også hos konkurrenterne er Wafandes exit en trist nyhed.

- På et personligt plan er det altså megaærgerligt, lyder det fra danseren Mads Vad, der uge efter uge imponerer sammen med stylisten Emilie Sindlev.

- Vi hænger rigtig meget ud med Waf og Mie. De skaber megagod stemning. Waf er typen, der bestiller mad udefra til hele holdet, hvis han ikke kan lide aftensmaden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close