Kendte13. september 2023

Vurderingsvanvid? Jesper Buchs hus er lige steget med 35 millioner

Tusindvis af boligejere fik formentlig et chok, da de nye ejendomsvurderinger blev offentliggjort tirsdag. Én af dem er ”Løvens Hule”-investor Jesper Buch
Én af dem, der formentlig også fik øjne så store som tekopper over de nye ejendomsvurderinger, er ”Løvens Hule”-investor og rigmand Jesper Buch.
Én af dem, der formentlig også fik øjne så store som tekopper over de nye ejendomsvurderinger, er ”Løvens Hule”-investor og rigmand Jesper Buch.
 Foto: Hanne Juul

Tirsdag morgen fik mange danske husejere formentlig kaffen galt i halsen, da de tjekkede deres nye ejendomsvurderinger.

Mange husejere føler nok, at vurderingen – som altså skal ligge til grund for den ejendomsskat, der skal betales fra det nye år – mildest talt er skæv.

Én af dem, der formentlig også fik øjne så store som tekopper, er ”Løvens Hule”-investor og rigmand Jesper Buch.

Det skriver Ekstra Bladet.

Vurderingen af hans mondæne hvidkalkede hjem på Frederiksberg afslører nemlig, at boligen i dag er vurderet til 47.127.000 kroner. Og det er altså en god sjat over den tidligere ejendomsvurdering.

Den lå nemlig ifølge dingeo.dk på ”sølle” 12.3000.000. Det svarer altså til, at ejendomsvurderingen er steget med svimlende 35 millioner kroner.

Til Ekstra Bladet fortæller iværksætteren, at han endnu ikke helt har styr på, hvad den nye vurdering kommer til at betyde. Det vil han nu få sin revisor til at kigge på:

– En klog mand sagde engang til i mig, at man aldrig nogensinde må spekulere i sit private hjem. Det råd har jeg holdt mig til. Når det er sagt, så synes jeg, at den ejendomsskat er en skjult formueskat bare pakket ind som noget andet, siger han til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold