Kendte3. januar 2017

Vovehals ville forsøge vildt pool-trick - ender med GIGANTISK hospitalsregning

En YouTube-vovehals forsøger nu at indsamle penge til den gigantiske hospitalsregning, som han er efterladt med, efter at et pool-stunt gik frygteligt galt. Vi advarer om grumme fotos og video i artiklen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pool_roed_front.jpg
 Foto: GoFundMe og YouTube

OBS! Vi advarer om voldsomme billeder/video.

Det lød som en dum idé – og det var en dum idé.

En YouTube-vovehals ville lave et vildt pool-trick, der indebar et højt spring ned i en pool.

Som du nok kan regne ud, gik stuntet ikke efter bogen.

YouTube-vovehalsen, der kalder sig 8Booth, missede poolen med få centimeter, og det var altså nok til at sende ham fluks på hospitalet med, hvad der vist roligt kan kaldes grumme, grumme skader.

Begge 8Booths fødder og hæle blev knuste under stuntet, der fandt sted kort før nytår – og nu ligger han i en hospitalsseng med en gigantisk hospitalsregning, der måske nærmest smerter mere end de alvorlige skader i fødderne.

Ifølge 8Booth er regningen indtil videre løbet op i svimlende $274.000 – svarende til lige under to millioner danske kroner. Og derfor har han nu oprettet en indsamling i håb om, at venner såvel som fremmede vil give et tilskud til hospitalsregningen.

https://imgix.seoghoer.dk/vovehals11.jpg

Av! Begge fødder og hæle blev knust, da stuntet gik grueligt galt. Foto: GoFundMe

- Søger lidt støtte, så jeg kan fortsætte med at gøre, hvad jeg gør, for ellers skal jeg bruge resten af mit liv på at betale til dette. Beder om bare en lille tjeneste fra dig. Alle slags donationer vil fantastiske, skriver YouTube-vovehalsen på den indsamling, han har oprettet på GoFundMe.

I skrivende stund, tirsdag eftermiddag, er det lykkedes ham at indsamle $980 – så der er med andre ord langt vej endnu.

8Booth har på sin YouTube-kanal valgt at dele videoen af det grusomme styrt. Videoen har han – meget sigende – valgt at kalde ”Pool Drop 8 destroyed me”. Den er blevet set over 820.000 gange, siden den blev uploadet på årets første dag.

Du kan se videoen herunder. Vi advarer om voldsomme billeder.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold