Kendte10. april 2024

Voldsom video: Kendt manuskriptforfatter tæsker kæresten for åbent kamera

I videoen kan man se, hvordan hun gentagende gange slår kæresten i ansigtet, før han til sidst får nok og giver hende igen
Her har kæresten taget fat i hovedet på Jordana, efter hun har slået ham gentagende gange i ansigtet.
Her har kæresten taget fat i hovedet på Jordana, efter hun har slået ham gentagende gange i ansigtet.
 Foto: Screenshot

ADVARSEL MOD BILLEDER OG BESKRIVELSER, DER KAN VIRKE STØDENDE.

En amerikansk manuskriptforfatter er blevet anholdt efter at have slået sin kæreste gentagende gange under en livestream.

Kvinden hedder Elisa Jordana og er kendt, fordi hun tidligere har skrevet tekster til det populære program "The Howard Stern Show", der har radio- og tv-personligheden Howard Stern som vært.

I den førnævnte video kan man se, hvordan Elisa Jordan sidder foran rattet i sin bil med sin kæreste, YouTuber'en Zscorro, ved sin side på passagersædet.

De to begynder at skændes, da Elisa Jordan beskylder Zscorro for at have været hende utro med en kvinde ved navn Sara, hvorefter manuskriptforfatteren begynder at slå ham i hovedet gentagende gange, ligesom hun undervejs flere gange siger, at hun vil "slå ham ihjel".

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-10/4.jpg
 Foto: Screenshot

- Hun har næsten brækket min næse, siger Zscorro på et tidspunkt efter at være blevet ramt midt på tuden af de mange slag.

- Fuck dig, din kælling, siger han videre, før han selv tager fat i Elisa Jordan ved at hive hende i håret og presse hendes ansigt ned mod sit skød.

Zscorro forsøger herefter at få kørt bilen ind til siden, mens Elisa Jordan undskylder og tigger ham om at give slip på hende.

Hele episoden blev livestreamet på Elisa Jordans YouTube-kanal, og derfor dukkede politiet kort efter op på stedet, hvor de anholdte hende.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie vides det ikke, om Zscorro også blev taget med på stationen.

Elisa Jordan har siden delt en offentlig udtalelse, hvor hun undskylder for sin opførsel.

- Jeg er virkelig ked af mine handlinger på livestreamen. Jeg ville ønske, at det ikke var sket. Det er et øjeblik, jeg ikke er stolt af, siger hun.

Sponsoreret indhold