Kendte24. januar 2023

Voldsom ulykke under Drake-koncert: Her falder koncertgænger ud over balkonen

Den uheldige koncertgæst var heldigvis uskadt, men rapperen satte straks showet på pause
Drake har endelig taget hul på sin koncertrække på Apollo, efter flere udskydelser 
Drake har endelig taget hul på sin koncertrække på Apollo, efter flere udskydelser
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Forventninger såvel som den generalle stemning var skruet gevaldigt i vejret, da rapperen Drake afholdt sin anden koncert i rækken på Apollo Theater i New York-bydelen Harlem søndag aften.

Men den gode stemning forvandlede sig hurtigt til ren panik, da en af koncertgængerne faldt fra mezzaninen på anden sal ned på det stående publikum på spillestedets gulv.

Det skriver The Insider.

Drake stod på scenen sammen med rapkollegaen 21 Savage, da ulykken skete omkring halvanden time inde i koncerten.

The show must go on

Et crewmedlem meddelte hurtigt de to rappere, der besluttede sig for at sætte koncerten arrangeret af radiostationen SiriusXM på pause umiddelbart herefter.

– Vi skal bare lige sikre os, at alle er okay, sagde 36-årige Drake fra scenen, da lyset blev tændt, og de to optrædende forlod den i godt og vel 15 minutter.

Se det voldsomme fald i videoen her:

Et hold vagter fandt frem til manden, der var faldet fra balkonen, hvor de behandlede ham kort, før de fragtede ham ud af salen.

Efter det korte ophold fortalte en annoncør, at ingen var kommet til skade, og at showet kunne fortsætte.

– Vi er ved at tjekke vedkommende, men ingen er kommet til skade. Men jeg har endnu bedre nyheder til jer: Vi er på Apollo, så showet må fortsætte.

Dagen efter tweetede spillestedet – det legendariske Apollo Theater – at ulykken ville blive efterforsket yderligere.

Rapstjernerne Drake og 21 Savage optræder her ved en anden lejlighed i december 
Rapstjernerne Drake og 21 Savage optræder her ved en anden lejlighed i december
 Foto: Paul R. Giunta/Invision/AP

Publikum: 10/10

Apollo og SiriusXM oplyser her, at de standsede showet med det samme, da de fik kendskab til eventuel tilskadekomne, og at de herefter gik vi ud fra standardprotokollerne. Gæsten blev tilset af en læge på stedet.

Drake sluttede sin koncert af med at kalde det en aften i taknemmelighedens tegn.

– Dette publikum har været absolut 10 ud af 10, sagde han, før han takkede for opbakningen og undskyldte for forsinkelsen midt i showet.

Rapperens længe ventede Apollo-show er blevet udskudt gang på gang. Først var det planen at første spilledag skulle være den 11. november, men da Migos-rapperen Takeoff blev skudt og dræbt den 1. november, blev koncerterne rykket.

Herefter blev de flyttet igen fra starten af december på grund af problemer med produktionen, men nu er Drakes koncerter altså i gang – og det endda på trods af en ankelskade, der har generet ”One Dance”-hitmageren over længere tid.

Sponsoreret indhold