Kendte8. januar 2020

Viser babybulen: Kylie Jenner deler hidtil uset billede

For nyligt vippede Kylie Jenner sin søster Kim Kardashian af pinden som den mest fulgte af søstrene på Instagram. Det har den 22-årige make up-milliardær valgt at fejre med et hidtil uset billede
https://imgix.seoghoer.dk/mega490086_005.jpg
 Foto: MEGA

Med sine blændende 156 millioner følgere på Instagram vippede Kylie Jenner for nyligt sin søster Kim Kardashian af tronen som den i familien med flest følgere på Instagram.

Om det er i anledning af det, vides ikke, men alligevel har den stenrige godte valgt at forkæle sin mange følgere med et billede, som indtil nu ikke har set offentlighedens lys.

Og det må man sige var en populær beslutning. I hvert fald har billedet i skrivende stund svimlende 6,5 millioner likes.

Derudover strømmer det også ind med kommentarer fra nær og fjern, som hylder den unge mor.

Blandt andre har både hendes søstre Kim og Khloé Kardashian overøst Kylie med deres kærlighed.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Tilbageblik til da jeg var gravid med min lille pige. Det er ikke til at forstå, at min datter bliver to år snart, skriver Jenner til billedet.

Den første februar fylder lille Stormi Webster to år, og det kommer helt sikkert ikke til at gå stille for sig. I hvert fald har Jenner/Kardashian-familien ikke vane for at spare på noget, når nogen i klanen fylder år.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-09-18_kl._10.19.30.png
 Foto: MEGA

Kylie har datteren Stormi på snart to år sammen med rapperen Travis Scott (Foto: MEGA)

For selv om Stormi nu er blevet skilsmissebarn, efter Kylie Jenner og rappperen Travis Scott gik fra hinanden, forsøger de stadig at være en familie.

Så mon ikke lille Stormi kan se frem til et brag af en fest, når hun om tre ugers tid skal fejre sin anden fødselsdag.

Sponsoreret indhold