Konkurrence: Vind billetter til ”Selvhenter”

(Foto: SF Studio)

Er du vild med gode, danske komedier? Så skal du ikke snyde dig selv for denne konkurrence!
 
 
SE og HØR udlodder i samarbejde med SF Studios Danmark 5x2 fribilletter til den længe ventede komedie ”Selvhenter”.
 
Du deltager ved via Instagram-opslaget nederst i denne artikel.
 
”Selvhenter” er årets sjoveste komedie med Emil og Magnus Millang i hovedrollerne som to brødre, der rejser til Spanien for at hente liget af deres fordrukne og nu afdøde far hjem… og vi kan allerede nu afsløre, at det bliver noget af en tur...
 
Hvad Emil ikke ved er, at Magnus kun er taget med for at få fat i faderens værdifulde Rolex-ur, så han kan redde sin blødende økonomi. Men transporten af en død far viser sig at ville koste over 70.000 kr.
 
Magnus overtaler derfor en modvillig Emil til at stikke af med faren skjult i en tagboks på toppen af en alt for lille lejebil. 
 
Snart er de to på vild flugt fra politiet og fars sidste rejse får også mange andre lig i lasten til at vælte ud mellem de to brødre!
 
”Selvhenter” får premiere over hele landet torsdag den 7. marts.
 
Du kan se en traileren for filmen herunder:
 

Du deltager i konkurrencen herunder:

Vis dette opslag på Instagram

KONKURRENCE SE og HØR udlodder i samarbejde med SF Studios Danmark 5x2 fribilletter til den længe ventede komedie ”SELVHENTER” ”Selvhenter” er årets sjoveste komedie med Emil og Magnus Millang i hovedrollerne som to brødre, der rejser til Spanien for at hente liget af deres fordrukne og nu afdøde far hjem… og vi kan allerede nu afsløre, at det bliver noget af en tur Du deltager ved at like dette foto følge @seoghoerdk og @sfstudios_danmark samt tagge et par venner/veninder, der også skal have chancen for at deltage Vi trækker de heldige vindere mandag den 25. februar klokken 11.30 Denne konkurrence er ikke sponsoreret af instagram. #vind #konkurrence #konkurrencer #giveaway #danskgiveaway #bio #biotur #gratisbio #selvhenter #komedie #komediefilm #popcorn #film #movie #gratisfilm.ø @konkurrencer_for_alle_dk

Et opslag delt af SE og HØR (@seoghoerdk) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close