Ville være blevet 34: Eks med hjerteskærende hyldest til Naya Rivera

I går - den 12. januar - ville "Glee"-stjernen Naya Rivera være fyldt 34 år. I den anledning sætter hendes eks Ryan Dorsey, med hvem hun har sønnen Josey, nogle ord på sit tab.

På sin Instagram poster han et sort-hvid foto af ham selv, der står med Naya Rivera, der holder sønnen tæt ind til sig. 

- Det er stadig lige så surrealistisk, at du er væk. Hvis det giver mening, men intet af dette giver mening... 34, jeg kan bare høre dig sige: "Ah, nu er jeg f*cking gammel!" Ha... Hvil i fred, gamle dame, skriver han til familiefotoet. 

Artiklen fortsætter under billedet

Også fans og tidligere kolleger hylder skuespilleren på de sociale medier. I sådan et grad, at hendes navn lige nu trender på Twitter. 

Artiklen fortsætter under billedet

Naya Rivera blev blot 33 år. Foto: MEGA

Naya Riveras lig blev i juli sidste år fundet efter fem dages intens søgen i Lake Piru i Californien. Her var hun sat ud med sin dengang fire-årige søn i en båd, men det var kun sønnen, der senere på dagen var at finde på båden. 

Myndighederne konkluderede, at det var en tragisk drukneulykke, der var årsag til hendes død. Teorien er, at at mor og søn var ude at bade, da strømmen tog fat i dem. Naya Rivera brugte sine sidste kræfter på at få sin søn tilbage på båden, men nåede ikke at redde sig selv. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close