Kendte 22. marts 2021

Ville tage bikini-foto på stranden, men det gik HELT galt

En TikTok-bruger er gået viralt, fordi hun har postet et yderst frækt strand-foto
Foto: TikTok / @madimarotta

Du har helt sikkert oplevet dette: Du har fået taget et foto af dig selv, hvor du står knivskarpt, men i baggrunden er der noget forstyrrende, så det gør, at du ikke kan spamme familie og venner på diverse sociale medier med pletskuddet af dig.

Det kender amerikanske Madi Marotta i hvert fald ALT til. Den unge TikTok-bruger nød solen og varmen på South Beach i Miami, Florida, og det ville hun naturligvis forevige med et foto. 

Storsmilende står hun og strutter i lysegul bikinitop og hvide bikinitrusser, mens hun er omgivet af sol, vand og glade strandgæster. 

Men da hun nærstuderede fotoet opdagede Madi, at hun ved et sjovt tilfælde var blevet udstyret med en "fremmed" kropsdel. 

- Jeg forsøgte at tage et sødt foto på South Beach, men denne dames arm får det til at se ud som om, min penis stritter ud. Nyd det, skriver hun til en video på TikTok, hvor hun viser det pinlige penis-foto frem. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden er videoen gået viralt, er blevet set over fire mio. gange og har fået over 11.000 kommentarer - hvoraf en døber stuntet "den bedste TikTok, jeg nogensinde har set". 

I en række opfølgende videoer fortæller Madi, at hendes ven har forsøgt at photoshoppe det uheldige baggrundsmotiv væk, men det er stadig ikke dømt værdigt til Instagram, fortæller hun. 

I stedet hitter det altså på TikTok. 

Du kan se videoen herunder: 

Herunder kan du se endnu flere skøre, pinlige og sjove fotos:

Sjove optiske illusioner

Sponsoreret indhold