Kendte 20. april 2020

Ville stoppe: Derfor fortsætter Jesper Buch i "Løvens Hule"

"Løvens Hule"-veteranen havde ellers besluttet sig for at stoppe i det populære iværksætter-program, men så kom corona...
(Foto: DR (Per Arnesen))

Den 44-årige erhvervsmand har været med fra start i "Løvens Hule", og selvom der løbende har været udskiftninger i det populære DR-program, har Jesper Buch vurderet forretningsideer i hele fem sæsoner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu afslører Just Eat-millionæren, at han faktisk havde planer om at stoppe i programmet, men de specielle omstændigheder, som verden er i, har gjort, at han har besluttet sig for at fortsætte i "Løvens Hule".

Artiklen fortsætter under billedet.

- Jeg havde faktisk valgt at stoppe i Løvens Hule efter 5 år ude på venstre flanke. Havde !!! For så kom Corona den satan og jeg syntes aldrig Løvens Hule har været mere samfunds relevant end formatet er i 2020, skriver forretningsmanden på sin Facebook-profil og fortsætter:

- Mange Danske virksomheder og iværksættere har brug for støtte, gode råd og kapital og det vil jeg gerne forsøge at være en del af at give. Derfor går jeg i studiet igen for at optage sæson 6 så nu er i advaret, skriver han og opfordrer alle interesserede iværksættere til at melde sig til den kommende sæson.

Sponsoreret indhold