Ville myrde Cher: Reddet af fans

(Foto: MEGA)

Selv om den garvede sangerinde har adskillige hits, en vild karriere og masser af succes bag sig, har det ikke altid været helt positivt at være i rampelyset.

For den garvede sangerinde Cher har der i den grad også været en bagside af medaljen. Det fortæller hun i et interview til The Guardian.

Tilbage i 80’erne var Cher mere end almindelig hot, og fans gjorde alt, hvad der stod i deres magt for at få et glimt af deres store idol.

Men nogle havde andre hensigter – og det var utrygt. Særligt én episode har bidt sig godt og grundigt fast i forbindelse med en optræden:

- Der var en mand, der prøvede at slå mig ihjel. Jeg blev altid sat af ved scenedøren, da jeg lavede ”Come Back To the Five and Dime” på Broadway, forklarer Cher.

Men manden var ikke bare en fan, der så sit snit til at få taget et billede sammen med hele verdens hotteste navn:

- Jeg troede, han ville trykke min hånd, og så greb han mig i armen og tog den om på ryggen, fortæller Cher om episoden, hvor manden begyndte at true hende på livet:

- Han begyndte at trække mig ned i en gyde og sagde: ”Hvis du laver en lyd, så slår jeg dig ihjel”.

Heldigvis opdagede et par fans, hvad der var ved at ske:

- To fans, som senere blev mine venner, opdagede at noget var galt, og de begyndte at råbe og løb mod mig, og så løb han væk, forklarer hun om den ganske ubehagelige episode.

Selv om der ikke skete yderligere, er det således tydeligt, at oplevelsen i den grad har sat sig fast.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close