Kendte10. maj 2020

Vildt valg: Gustav satser alt på Norwegian

Fitness-fyren og realitystjernen fylder snart 30. Det skulle have været fejret med en kæmpe fest, men på grund af coronakrisen har Gustav valgt at bruge pengene på en lidt anden måde
https://imgix.seoghoer.dk/gustav_3.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Gennem tre år har den 29-årige realitystjerne Gustav Salinas sparet op for at kunne holde et brag af en 30-års, når han den 11. juli har fødselsdag.

Men som tiderne er lige nu med lukkede klubber, forsamlingsforbud og smitterisiko. Så har fitness-fyren allerede kastet en hvid pil efter mange gæster og festfejring.

I stedet har han valgt at bruge sine opsparede 100.000 kroner på en lidt anden og vild måde.

Han har nemlig besluttet at investere de mange penge i flyselskabet Norwegian og krydse fingre for et godt udkom.

- Det er jo ikke sikkert, jeg kan holde fest i den her coronatid, så i stedet har jeg købt aktier i flyselskabet Norwegian for alle pengene. Jeg købte dem til kurs syv, og hvis de går konkurs, er det sådan, det er. Men hvis de klarer den, skal jeg have en ny bil, fortæller han til Realityportalen.

Skulle alt gå efter Gustavs plan, så kan han vist også få både ny bil og en forsinket fødselsdagsfest. For de 100.000 kroner har indbragt ham ikke mindre end 14.285 aktier.

Tidligere er lige præcis Norwegian aktien blevet solgt for ikke mindre end 200 kroner, så skulle de klare sig gennem krisen og stige til bare 100 kroner, ja så er der altså over 1 million kroner der venter spændt på at blive sat ind på Gustavs konto.

- Hvis heldet er med mig, så kan jeg holde en endnu større fest. Hvis de går konkurs, bliver det pasta med kødsovs, fortæller han.

Hvorvidt Norwegian vil klare sig gennem krisen, vil kun tiden vise, men i sidste uge kunne de præsentere en redningsplan, som kan betyde, at de vil fortsætte med at flyve indenrigs i Norge i resten af 2020, og at udenrigsruterne vil blive genoptaget i løbet af 2021.

Sponsoreret indhold