Kendte8. januar 2021

Vildt vægttab: "Drag Race"-dommer ikke til at kende

Da Ross Matthews' mor døde, kom han frem til, at han måtte passe bedre på sin krop
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega588849_054.jpg
 Foto: Janet Gough/AFF-USA.COM/MEGA

Den amerikanske tv-personlighed Ross Matthews er næsten ikke til at kende.

Den 41-årige faste deltager i dommerpanelet på det populære program "RuPaul's Drag Race", hvor dragqueens dyster om at blive USA's næste drag-superstjerne, er blevet en væsentlige slankere version af sig selv.

- At bryde mønsteret. 23 kg ned i vægt i dag siden begyndelsen af juni, da jeg besluttede mig for at få mit helbred tilbage efter min mor døde (32 kg ned alt i alt). Jeg vil altid være under ombygning. Jeg ødelægger det måske igen. Hvem ved. Men jeg ved, at jeg er meget taknemmelig. Og meget glad, skrev han på Instagram i slutningen af juni.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Helt galt er det i hvert fald ikke gået over julen, for til nytår kunne han dele videoer, hvor man lige må kigge en ekstra gang - for han ligner ikke den samme Ross Matthews, man kender fra skærmen.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Som han skriver i opslaget, var det hans mor, som døde under coronakrisen, der for alvor fik sat skub i hans vægttab. Hun blev 69 år og døde af brystkræft.

- Vi var som bedste venner. Vi var meget tætte. Det var så svært at forstå, at jeg ikke længere havde hende, siger han til All Access.

- Det var smertefuldt og forfærdeligt at opleve, men jeg lærte, at hvist det i sidste ende bare er mig og min krop, må jeg passe så godt på mig selv, som jeg kan, fortsætter han.

Ross Matthews fortæller, at han altid har kæmpet med vægten, men under pandemien har han fået ændret sin kost, og nu deler han jævnligt sine opskrifter og streamer sig selv, mens han laver mad, så andre kan følge med.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega591712_003.jpg
 CAMERA PRESS/Leigh Keily / MEGA

Udover "RuPaul Drag Race" har Ross Matthews været med i blandt andet Celebrity Fit Club, The Insider og Celebrity Big Brother. (Foto: MEGA)

- Jeg vil gerne komme ud på den anden side og ikke føle, at jeg har mistet er år. Jeg vil gerne blive stærkere, fortæller han, mens han tænker tilbage på år 2020.

Sæson 13 af "RuPaul Drag Race" fik premiere i USA 1. januar, og her er Ross Matthews naturligvis også med i det faste dommerpanel, ligesom han har været siden sæson 7.

Udover naturligvis værten RuPaul er også Michelle Visage og Carson Kressley med i årets faste dommerpanel.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega591712_005.jpg
 CAMERA PRESS/Leigh Keily / MEGA

En omglægning af kosten har været nøglen til Ross Matthews vægttab (Foto: MEGA)

At han ikke ser helt lige så slank ud i den 13. sæson, som han gør på Instagram, skyldes dog hverken, at man kan se tykkere ud på tv eller Instagram-filtre.

Programmet blev filmet i august, og dermed var han ikke lige så langt med vægttabet, som han er nu.

Den nyeste sæson er ikke kommet til Danmark, men man kan se sæson 1-12 på Netflix.

Sponsoreret indhold