Kendte7. februar 2023

Vildt realitydrama: Brandi Glanville sex-krænkede medstjerne

Realitystjernen skal angiveligt have låst sin medstjerne inde på badeværelset, hvorefter hun ragede hende på brysterne og i skridtet
Brandi Glanville skal have krænket "Real Housewives"-medstjerne.
Brandi Glanville skal have krænket "Real Housewives"-medstjerne.
 Foto: DeeCee Carter/MediaPunch/IPx

Der er drama i det amerikanske realityland.

Det er der nok altid, men denne gang er der tale om en mere alvorlig omgang end normalt.

Det er "Real Housewives"-stjernerne Brandi Glanville og Caroline Manzo, der har hovedrollerne.

De to forlod begge spin-off-programmet "Real Housewives Ultimate Girls Trip" i sidste uge, og det kom i samme forbindelse frem, at det skyldtes, at førstnævnte havde givet sidstnævnte et "uønsket kys".

Nu er der dukket flere detaljer frem.

Ifølge Page Six krænkede Brandi Glanville nemlig sin medstjerne yderligere.

Det amerikanske medie har været i kontakt med flere anonyme kilder, som fortæller, at Brandi Glanville ragede Caroline Manzo på brysterne og tog hende i skridtet.

Caroline Manzo kunne angiveligt ikke slippe væk, da Brandi Glanville efter sigende låste hende inde på badeværelset og ragede på hende.
Caroline Manzo kunne angiveligt ikke slippe væk, da Brandi Glanville efter sigende låste hende inde på badeværelset og ragede på hende.
 Foto: Scott Gries/Invision/AP

Ifølge kilderne skal alle de "Real Housewives"-medvirkende have festet i et privat hjem i slutningen af januar, da Brandi Glanville angiveligt pludselig "stak sin tunge ned i halsen" på Caroline Manzo.

Efterfølgende endte de to på toilettet sammen med den tidligere "Real Housewives of New York"-stjerne Alex McCord samt en fjerde medvirkede, som ikke bliver navngivet.

Her skal krænkelserne have eskaleret, da Brandi Glanville angiveligt valgte at låse døren, hvorefter hun tog fat i Caroline Manzo og holdt hende op mod væggen mod hendes vilje.

- Hun førte sine hænder rundt på Carolines bryster og vagina, siger en kilde til det amerikanske medie, der har fået samme histrorie fra flere andre kilder.

Ifølge mediet skal Alex McCord have "reddet" Caroline Manzo ved at låse døren til badeværelset op, hvorefter Manzo kunne flygte fra Brandi Glanville.

Page Six skriver videre, at der ikke er videooptagelser af episoden, da det skete på badeværelset, hvor kameraholdet ikke var med ude.

Der skal dog angiveligt være "rystende" lydoptagelser af episoden, da de alle fire på badeværelset havde mikrofoner på.

Ifølge de anonyme kilder anede Brandi Glanville ikke, at hun havde krænket Caroline Manzo før dagen efter, hvor Caroline Manzo italesatte situationen over for produktionsholdet.

Brandi Glanville skal angiveligt herefter have undskyldt over for sin medstjerne via en besked, da Caroline Manzo på daværende tidspunkt var blevet flyttet over på et andet hotel.

Hverken Brandi Glanville eller Caroline Manzo har udtalt sig i sagen, men produktionen bag programmet har givet følgende udtalelse til Page Six:

- De medvirkendes sikkerhed under optagelserne er ekstrem vigtig for os, og vi tager alle beskyldninger alvorligt. I dette tilfælde lavede produktionen med det samme en nøje undersøgelse, og vi handler med det samme på resultatet.

Sponsoreret indhold