Vildt job: Du behøver ingen uddannelse, men…

Vildt job: Du behøver ingen uddannelse, men…

Vildt job: Du behøver ingen uddannelse, men…Er du en ørn til bufferoverflows, heap-spray teknikker, cross site Scripting og SQL-injection?

Og tænker du "nåeh... det er jo ren barnemad", hvis nogen beder dig om at bruge metoder, der involverer double-free, use-after-free og dangling pointers, x86-shellcode til både Linux og Windows?

Ja, så har Forsvarets Efterretningstjeneste lige nu jobbet til dig.

LÆS OGSÅ: Rekord: Så mange søgte 'Danmarks bedste job'

For FE søger lige nu flere blackhat specialister, hvis opgaver er at forsvare Danmark mod forskellige former for trusler og angreb.

- Det er afgørende, at du har en naturlig interesse for at løse teknisk komplicerede opgaver, og at du har evnen til at bide dig fast, indtil du har fundet en løsning.

- Vi lægger vægt på, at du kan stå på egne ben og at du stiller ekstremt høje krav til kvaliteten af dit arbejde. Vi har til gengæld ikke krav til, at du har bestået en bestemt eksamen. Det er dine evner som blackhat specialist, som er vigtige for os, står der blandt andet i jobbeskrivelsen, der altså især opfordrer folk med kendskab til cross site Scripting, SQL-injection, bufferoverflows og heap-spray teknikker til at strikke en jobansøgning sammen.

LÆS OGSÅ: Star Tour søger medarbejder til Danmarks bedste job

Det lyder måske en smule kringlet, og ifølge IT-journalist Anders Kjærulff er det nok også nemmest at sige, at Forsvarets Efterretningstjeneste søger den nye James Bond eller Lisbeth Sallander.

- Forsvarets Efterretningstjeneste er jo indbegrebet af James Bond, Lisbeth Salander og NSA. De forsøger at opsnappe al den information, der kan være til fordel for Danmark, siger Anders Kjærulff til Ekstra Bladet.

- En blackhat er ekspert i skadelig hackning. Vedkommende er en slags cyberkriger, der skal forsvare mod hackerangreb udefra, men også kunne gå til angreb, siger han til Ekstra Bladet.

Det skal måske lige nævnes, at du ikke behøver en bestemt eksamen, for at komme i betragtning til stillingen.

Du kan søge den her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close