Kendte5. maj 2024

Vildt fremmøde: 1,6 millioner overværede Madonna-koncert

Lørdag aften spillede 65-årige Madonna en gratis koncert foran 1,6 millioner mennesker i Rio de Janeiro
Koncerten var den sidste på Madonnas "The Celebration Tour". 
Koncerten var den sidste på Madonnas "The Celebration Tour".
 Foto: Bruna Prado/Ritzau Scanpix

Forventningerne var i forvejen skyhøje til mængden af fans, men superstjernen Madonna overgik dem alligevel lørdag aften.

Popdronningen Madonna gav nemlig en gratis koncert på stranden Copacabana i brasilianske Rio de Janeiro foran intet mindre end 1,6 millioner mennesker.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Forventningen inden koncerten var, at op mod halvanden million brasilianere ville danse med den 65-årige superstjerne. Det estimat blev overgået, i det show der er en del af amerikanerens turné "The Celebration Tour".

Popstjernen stod på den enorme scene, der er bygget på stranden til lejligheden. Den er dobbelt så stor, som dem, Madonna hidtil har stået på under turnéen, der tæller 80 koncerter fordelt i Europa og Nordamerika.

Millionkoncerten krævede stor opmærksomhed fra brasilianske myndigheder. Brandmand sprøjtede vand på den store publikumsskare, fordi temperaturen kravlede op over 30 grader.

Mere end 3000 politifolk var også fordelt over stranden Copacabana, hvor Rolling Stones og Rod Stewart tidligere har afholdt koncerter med over en million mennesker som gæster.

Sponsoreret indhold