Vilde rygter: Khloé Kardashian skal giftes

(Foto: MEGA)

Det var ikke kun billeder af en formidabel fødselsdagsfest, som den nu 36-årige ”Keeping Up With the Kardashians”-stjerne kunne dele med sine fans, da hun i weekenden fejrede sin fødselsdag.

En kæmpe ring på venstre ringfinger fik nemlig med det samme internettet til tasterne – og rygter om et kommende bryllup satte i gang.

Det var særligt billede af fødselaren sammen med lillebror Rob Kardashian, 33, og lillesøster Kendall Jenner, 24.

Artiklen fortsætter under billedet …

View this post on Instagram

💕FAMILY💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

På Instagram er flere af Khloé Kardashians 115 millioner følgere overbeviste om, at den nye diamantring er en forlovelsesring.

Med til fødselsdagen var ekskæresten Tristan Thompson, som er far til parrets fælles datter True. Og det er da også netop ham, som flere fans mistænker for at være manden bag diamantringen.

Der har længe floreret rygter om, at parret, der ellers gik fra hinanden tilbage i februar 2019, endnu en gang har fundet kærligheden.

Khloé Kardashian har dog af flere omgange afvist rygterne om, at hun og Tristan igen skulle være sammen.
Men nu er den enorme diamantring på Kardashian-søsterens finger blot brænde på rygtebålet.

Ekskæresten Tristan Thompson hjælper da heller ikke ligefrem med at lægge låg på de mange rygter:

- Jeg er klog nok til at vide, at du kom ind i mit liv for at vise mig, hvordan man er en ordentlig person. Jeg sætter pris på, hvordan jeg er i stand til at lære og vokse pga. dig, skriver basketballstjernen i et opslag på Instagram og deler et billede af sig selv sammen med Khloé og datteren True.

Artiklen fortætter under billedet …

Rygterne om et muligt kommende bryllup i Kardashian-familien har imidlertid ikke fået hverken Khloé Kardashian eller Tristan Thompson til at be- eller afkræfte, om ringen er en forlovelsesring.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close