Kendte3. januar 2022

Vilde rygter: Er sangerinde Dua Lipa og Anwar Hadid gået fra hinanden?

Rygterne om et brud mellem den 26-årige sangerinde og modelkæresten vil ingen ende tage. Parret har dog ikke officielt meldt ud, at de ikke længere er kærester
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I flere uger har fans ikke været i tvivl: Dua Lipa og Anwar Hadid er gået hver til sit. Og selv om de to ikke selv har bekræftet bruddet, så tyder noget alligevel på, at den er god nok.

Ifølge flere medier skulle parret angiveligt have sat forholdet på pause.

Og det forlyder, at årsagen skyldes parrets hektiske arbejdsskema, hvor de begge rejser meget- Noget, der har sat en kæp i hjulet på forholdet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dua_lipa_og_anwar_hadid.jpg
 (Foto: MEGA)

Noget tyder på, at kærligheden mellem parret på ingen måde er forsvundet. Foto: MEGA

Kilder tæt på parret er fortæller dog, at de to måske tidligere turtelduer højst sandsynligt atter vil finde melodien og kærligheden – og altså finde sammen igen.

Det skriver blandt andre Hollywoodlife.

En kilde forklarer desuden, at også parrets venner er overbeviste om, at pausen mellem Dua Lipa og Anwar Hadid ikke varer ved:

- Dua og Anwar var sammen længe, og de har også stadig fælles venner på begge sider, som tror, der helt sikkert er en chance for, at de vil finde sammen igen, lyder det.

- De tror ikke, at det er helt slut. Dua og Anwar har en vanvittig kemi og brugte altid så meget tid sammen som muligt, lyder der videre fra kilden, der desuden understreger, at de to ”er unge, så ting som det her sker”.

I sommeren 2019 svirrede rygterne om en romance mellem sangerinden og modellen. Og på Dua Lipas 20-års fødselsdag i juni blev de to da også set i hed omfavnelse.

Få uger senere blev de officielt kærester og har således dannet par siden da.

Sponsoreret indhold