Kendte22. marts 2022

Vilde rygter: Beyoncé skal åbne Oscar-showet

Lad os da håbe, at denne her er god nok…
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når Oscarshowet løber af stablen i løbet af søndag nat dansk tid, ruller filmbranchen det helt store artilleri ud, lader det til.

Skal man tro rygterne, som medier som Variety videreformidler, så bliver selve den prestigefyldte prisuddeling skudt i gang af selveste Queen B.

Beyoncé Knowles leverede i årets løb soundtrack til Will Smith-filmen ”King Richard” med singlen “Be Alive”, og det er dette nummer, som den 40-årige amerikanske megastjerne angiveligt skal fyre af på en live-transmission fra tennisbanerne i Compton, California.

Det var nemlig her, at søstrene Serena og Venus Williams sled deres første tennisketchere op med deres far Richard på sidelinjen.

Filmen, hvis Beyoncé-sang er nomineret til en Oscar i kategorien ”Best Original Song”, handler om netop de to tennislegenders opvækst, samt deres kamp for at nå til tops i tennisverdenen.

Oppe mod Billie Eilish

”King Richard” er også nomineret i to andre fornemme kategorier: ”Bedste film” og ”Bedste mandlige skuespiller”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega809996_003.jpg
 Foto: MEGA

Beyoncé er som regel garant for et show. Og mon ikke også en Williams-inspireret optræden fra de legendariske tennisbaner i Compton vil kunne sparke Oscarfesten rimelig godt igang? (Foto: MEGA)

Hele 28 gange har Beyoncé hevet Grammy-priser med hjem til kaminhylden, men det er første gang, hun er nomineret til den gyldne Oscar-statuette.

I samme kategori finder vi udover Beyoncés ”Be Alive” også Billie Eilish og hendes bror Finneas (nomineret for 007-titelsangen “No Time to Die”), Lin-Manuel Miranda (som star bag sangen “Dos Oruguitas” fra animationsfilmen “Encanto”), Van Morrison ( der har skrevet “Down to Joy” fra filmen “Belfast”) samt Diane Warren ( med sangen “Somehow You Do” fra “Four Good Days”)

Lyt til Beyoncés Oscar-nominerede sang her:

Hele balladen bliver på søndag den 27. marts styret af tre store navne, der deles om værtsrollen, når priserne skal fordeles.

Valget er – efter flere år, hvor Oscarshowet har været uden vært – faldet på komikerne og skuespillerne Amy Schumer, Regina Hall og Wanda Sykes.

Sponsoreret indhold