Kendte23. maj 2021

Vilde anklager mod Kourtney Kardashian: Du ødelægger min familie

Den ældste Kardashian-søster og hendes musikerkæreste Travis Barker, 45, er ikke ligefrem populære
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er næppe gået Kardashian-fans’ næser forbi, at Kourtney Kardashian, 42, er forelsket til op over begge ører.

Hun og Blink-182-trommeslageren er nemlig faldet pladask for hinanden – og de holder sig således ikke tilbage med at dele ud af deres kærlighedsliv på særligt de sociale medier.

Men ikke alle er glade.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/upiphotostwo710232_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Kourtney, Khloé og Kim Kardashian. Foto: MEGA

Travis Barkers ekskone, Shanna Moakler, som musikeren har to børn sammen med, mener nemlig, at det celebre par ødelægger familien.

For nylig beskyldte børnene, sønnen Landon, 17, og datteren Alabama, 15, nemlig deres mor for at være ”en fraværende mor”. Og datteren proklamerer ydermere, at hun har skåret dele af sin familie fra.

Det skriver Page Six.

Men mor Shanna er overbevist om, at ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen og den garvede rockmusiker er skyld i familiedramaet.

I hvert fald hævder hun, at børnene ikke vendte hende ryggen, før hendes ”eks begyndte at date en bestemt person”, forlyder det.

De seneste rygter om, at søster Kim Kardashian og Travis Barker tidligere skulle have været sammen, bløder heller ikke ligefrem Shanna Moakler op:

- Min familie er ødelagt på grund af denne familie, og nu er mine børn og jeg fremmedgjorte for hinanden på grund af en anden søster i familien, lyder det videre fra Travis’ ekskone.

Shanna fortæller angiveligt videre, at hun er "ligeglad" med Kardashian-søsteren og Travis, men at hun blot fokuserer på at rette op på forholdet til sine børn.

Sponsoreret indhold