Kendte26. marts 2023

Vild video: Er det "Stranger Things"-stjernen Noah Schnapp?!

Skuespilleren er blevet fanget på kamera, mens hans fester løs og kravler rundt på et tag
Noah Schnapp ser ud til at have en fest som universitetsstuderende.
Noah Schnapp ser ud til at have en fest som universitetsstuderende.
 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Det kan godt være, at han spiller en af hovedrollerne i en af Netflix' største serier, og at han angiveligt tjener svimlende 1,7 millioner kroner pr. afsnit.

Men "Stranger Things"-stjernen Noah Schnapp er trods alt stadig en teenagedreng på blot 18 år.

Han studerer derfor ligesom de fleste andre på hans alder på universitetet, og her blev han for nylig fanget, mens han festede løs til den helt store guldmedalje.

Det skriver TMZ, der har fået fingrene i videoen.

Ifølge det amerikanske medie deltog Noah Schnapp den 17. marts i fejringen af den irske nationaldag, Skt. Patricks-dag, på sit universitet, University of Pennsylvania.

Og her fik den tilsyneladende ikke for lidt.

I videoen kan man nemlig se "Stranger Things"-stjernen kravle rundt på et tag, hvor flere andre af hans medstuderende sidder og venter.

Skuespilleren kravler på hænder og fødder op til toppen af taget, hvor han bliver hjulpet i sikkerhed af sine kammerater, hvorefter han tilsyneladende tilskynder en anden elev til at komme op til sig.

Noah Schnapp læser business på den prestigefyldte skole, hvor han er en såkaldt "freshman", hvilket betyder, at han studerer på sit første år.

Og det tyder på, at han nyder livet blandt sine ligesindede, selvom han trods alt er noget mere berømt og noget mere velhavende end de fleste.

I hvert fald kom det sidste år frem, at han tog et sommerjob som livredder, inden han skulle starte sit studie, selvom han ikke ligefrem har brug for ekstra penge.

Der har også tidligere floreret en video, hvor man kunne se skuespilleren feste løs til en poolparty på skolen.

Her hoppede han i vandet, der var propfyldt med både cigaretter og øldåser.

Sponsoreret indhold