Kendte24. juni 2020

Vild video: Babe inhalerer GIGANTISK portion fish 'n' chips på en halv time

Britiske Kate Ovens' appetit fejler ikke noget
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fishnchips.jpg
 Foto: Instagram / kate.ovens

Det er ikke til at se det, men britiske Kate Ovens indtager flere kalorier end de fleste.

Den 26-årige brite har noget af et drømmejob: Hun lever simpelthen af at spise, og hendes gastronomiske eventyr dokumenterer hun på sine sociale medier.

En af hendes seneste videoer har i den grad trukket overskrifter, for her fortærrer den blonde skønhed, der bruger tøjstørrelse 38, et måltid til fem personer på bare en halv time.

Det er en knap 1 kg tung fiskefilet og et bjerg af pommefrites med tilhørende dyppelse, som Ovens indtager på 30 minutter, og seancen koster hele 4000 kalorier i kalorieregnskabet.

Artiklen fortsætter under billedet.

I en video, som Kate Ovens har uploadet på Facebook Watch, ser man, at hun anlægger forskellige strategier, som hun ændrer, jo længere ind i måltidet hun kommer.

Først spiser hun med kniv og gaffel, men de sidste mundfulde kommer indenbords ved, at hun hælder den resterende sauce over maden, som hun propper i munden med hænderne.

Til trods for at fish 'n' chips-måltidet er beregnet til fem personer, så inhalerer hun hele herligheden på bare en halv time, og det er først til sidst, hun virker til at ramme "muren".

Du kan se den imponerende præstation i videoen herunder:

Sponsoreret indhold