Kendte17. marts 2021

Vild udmelding fra Donald Trump: Meghan Markle bør stille op som præsident

Den tidligere amerikanske præsident Donald Trump, 74, er ikke ligefrem fan af Meghan Markle. Alligevel bør hun stille op til næste præsidentvalg, mener han
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det opsigtsvækkende Oprah-interview med Meghan Markle, 39, og den tre år yngre prins Harry har i den grad skabt overskrifter verden over.

Meghan Markles udmeldinger om blandt andet racisme i det britiske kongehus samt tanker om selvmord har fået flere til tasterne på internettet.

Og nogle mener ligefrem, at den tidligere ”Suits”-stjerne lyver.

Senest har den nu tidligere ”Good Morning Britain”-vært Piers Morgan, 55, trukket overskrifter, efter han sendtne gedigne svinere efter Meghan Markle.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_design_1.png
 (Foto: MEGA)

Men også den nu tidligere amerikanske præsident Donald Trump har en holdning til Meghan Markle. Og selv om han ”ikke er fan af hende", så mener han, at hun bør stille op til næste præsidentvalg i USA.

Det skriver flere medier – blandt andre engelske Mirror og Independent.

Donald Trump blev i Fox News tirsdag blandt andet spurgt til, hvad han tænkte om, at Meghan Markle angiveligt har haft møde med demokratiske personligheder for at drøfte muligheden om at gå ind i politik og muligvis gå efter præsidentposten.

Svaret var svaret klart og tydeligt:

- Jeg håber, det sker, for hvis det sker, så tror jeg, at jeg ville have endnu mere lyst til at stille op, lød det fra den tidligere præsident, der på nuværende tidspunkt ikke har besluttet, om han i 2024 atter skal forsøge sig med at blive præsident.

Det er dog ikke, fordi Donald Trump er vild med hertuginden. I samme interview med Fox News udtaler han således, at han ”ikke er fan af hende”.

Og det er da heller ikke første gang, at Trump ytrer sine holdninger om den britiske prins’ hustru.

Tilbage i september måned gik han nemlig benhårdt efter Meghan, efter hun og hendes prinsgemal blandt andet opfordrede amerikanerne til at stemme til præsidentvalget:

- Og jeg vil sige det sådan, og hun har måske hørt det før, jeg ønsker held og lykke til Harry – for han for brug for det, lød det spidst fra hr. Trump tilbage i efteråret.

Sponsoreret indhold