Kendte22. marts 2024

Vild panik: Lene Nystrøm måtte forlade scenen i en time

Under en koncert i Australien var AQUA-sangeren nødsaget til at forlade scenen, da hun angiveligt blev ramt af et panikanfald
Her ses René Dif og Lene Nystrøm til Grøn Koncert i sommer.
Her ses René Dif og Lene Nystrøm til Grøn Koncert i sommer.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Kæmpe brøler: Aqua fejlagtigt udnævnt som Grammy-vinder

Torsdag opstod der voldsom tumult til en AQUA-koncert i Perth i Australien.

Ifølge lokalmediet Perthnow, der kalder koncerten for et "katastrofalt vrag", brød forsanger Lene Nystrøm, 50, sammen i tårer på scenen, og hun udvandrede sågar og var væk i en time.

Øjenvidner har via sociale medier fortalt, hvordan den norske popsanger forlod scenen, og at der ikke blev kommunikeret noget ud til det undrende publikum.

Senere skrev koncertgængerne så, at Nystrøm angiveligt var blevet ramt af et panikanfald.

Radioproducer Shelby Brady var til koncerten, og han fortæller til det australske lokalmedie, at Lene Nystrøm forlod scenen og først kom tilbage en time senere. Her havde hun smidt sit scenekostume og var hoppet i en pyjamas.

– Hun gav faktisk op på et tidspunkt. Under "Turn Back Time" lagde hun mikrofonen ned og lod folk synge den. Hun var så meget ovre det på det tidspunkt, fortæller Brady.

Sidst, det dansk/norske hitband optrådte i Australien, var tilbage i 2018. Der er planlagt i alt fem koncerter, men flere af dem er blevet nedgraderet til mindre spillesteder grundet skuffende billetsalg.

Sponsoreret indhold