Kendte16. november 2022

”Vild med dans”-stjernen Frederik Nonnemann i dramatisk brud: - Jeg blev slået af min kæreste

Den 32-årige danser fortæller i podcasten ”112 for knuste hjerter” om han og ekskærestens voldsomme sidste tid med hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Frederik Nonnemann er den seneste kendis i rækken, der tænker tilbage på sine forliste forhold og knuste hjerter i 24syv-podcasten.
 Still: Dan Mariegaard

Hvor mange slag er for mange slag?

Sådan spørger den tidligere ”Vild med dans”-danser Frederik Nonnemann sig selv, når han tænker tilbage på den tid, hvor han og ekskæresten gik fra hinanden. Da hans første rigtige længerevarende forhold gik i stykker.

For ham skulle der en enkelt aften i byen til. Så føltes det uopretteligt lige siden.

Det fortæller han i 24syv-podcasten ”112 for knuste hjerter”.

Den skelsættende aften udspillede sig på en dag, der både var speciel for parret og for Frederik. Det var hans fødselsdag – og deres fælles to-års-dag.

– Vi er i byen, var fulde, og vi havner i et stort skænderi, hvor han går fuldstændig amok. Jeg har altid haft ordet i min magt. Jeg mener altså, at man aldrig må slå folk. Men han mister simpelthen evnen til at argumentere mod noget, der er så soleklart, fortæller Frederik om han og kærestens diskussioner, før beretter videre om det øjeblik, hvor alt ændrede sig:

– Så han pander mig en lige i ansigtet. Og det er simpelthen så grænseoverskridende for mig at få et slag i hovedet. Især af nogen, som man stadig har en forventning om… Det er for evigt, ikk?

Frederik Nonnemann har haft stor succes som flere kendte nydanseres professionelle mentor i "Vild med dans". Her med iværksætter og "Løvens Hule"-stjerne Birgit Aaby i 2019. 
Frederik Nonnemann har haft stor succes som flere kendte nydanseres professionelle mentor i "Vild med dans". Her med iværksætter og "Løvens Hule"-stjerne Birgit Aaby i 2019.
 Foto: Hanne Juul

Man slår bare ikke

I dag er Frederik Nonnemann ikke i tvivl om, at han ikke ønsker for selv sin værste fjende at blive slået af en, man holder af. Og lige netop vold – det kan han aldrig acceptere.

– Uanset om det er en brandert eller hvad det er, så slår man bare ikke. Folk der bruger vold, eller skubber hårdt eller klemmer ens arm for at understrege en pointe, er simpelthen folk, der skal lære at åbne munden og forklare, hvordan de har det, lyder det fra danseren i podcasten.

Folk der bruger vold, eller skubber hårdt eller klemmer ens arm for at understrege en pointe, er simpelthen folk, der skal lære at åbne munden og forklare, hvordan de har det,

Frederik Nonnemann 

Men det stopper ikke her.

Parret har efter denne aften ekstremt svært ved at finde tilbage til hinanden igen.

Kæresten forsvinder fra jordens overfalde, lader det til. Frederik sover hos sin bror. Mens dagene går, undrer Frederik sig over, at han ikke bare får verdens største ”undskyld”.

– Jeg er ret hurtig til at føle, at det virkelig pissede mig så meget af, at han ikke stod der dagen efter med et undskyld, blødende knæ og en buket blomster, siger Frederik, og fortsætter:

– Jeg kan ikke forstå, at man ikke kommer tilbage og siger: jeg synes, du var en klaphat, men jeg skulle ikke have slået, undskyld for at jeg pandede dig én” Det er jo det mindste, man kan gøre

– I en uge eller to uger går vi omkring denne her varme grød, og der er bare dead silence derhjemme. Han siger ingenting. Jeg er jo en pleaser, så jeg vil jo bare gerne have ham glad igen, så må vi komme over på den anden side, hvis du lover, det ikke sker igen.

I dag er hjertet helet, og Frederik er lykkeligt forlovet med kæresten Mikkel Dahlstrøm 
I dag er hjertet helet, og Frederik er lykkeligt forlovet med kæresten Mikkel Dahlstrøm
 Foto: Hanne Juul

Kæresten bliver ved med at mene, at han blev ”drevet” til at slå fra sig.

Og da de to sætter sig ned for at tale ordentligt sammen, virker det, som om der kun er én vej ud af det psykologiske slagsmål, som de er viklet ind i.

- Jeg fik sagt, at jeg er så stor en modstander af, at man slår hinanden. Jeg sidder overfor det her menneske og siger: Jeg ved ikke hvordan vi kommer videre, jeg ved ikke, hvad vi gør, siger Frederik Nonnemann om den sidste gang, han så sin kæreste.

Hjertesorg og adresseskift

Men denne usikkerhed over deres fælles fremtid viser sig at blive en oplagt mulighed for kæresten til at tage sin endelige beslutning.

– Måske var det en lettelse for ham, fordi han længe gerne ville have været videre. Og så var det slut. Fra den ene dag til den anden.

Hjertesorgen rammer først rigtig, da den i dag 32-årige TV 2-danser skal foretage en helt fysisk flytning. Turen ind forbi borger.dk var som at klippe navlestrengen over. Frederik bryder helt sammen.

Ikke fordi han gerne vil finde tilbage til kæresten. Men fordi det – på trods af al den energi – ikke lykkedes.

Du kan lytte til hele afsnittet med Frederik Nonnemann i ”112 for knuste hjerter” her.

Sponsoreret indhold