Kendte28. marts 2022

”Vild med dans”-stjerne Abbie Quinnen slemt forbrændt: Nu viser hun kroppen frem

Den kun 24-årige professionelle danser Abbie Quinnen blev voldsomt forbrændt, efter hun og hendes kæreste forsøgte at optage en video til TikTok sidste år. Vi advarer om voldsomme billeder i artiklen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/abbie_quinnen_foer_og_efter.jpg
 Foto: MEGA / Instagram

Det gik grueligt galt for den i dag 24-årige britiske ”Vild med dans”-stjerne Abbie Quinnen, da hun og kæresten, AJ Pritchard i januar sidste år forsøgte sig med at efterligne en video, de havde set på diverse sociale medier.

En video, der indebar, at parret skulle forsøge at lave en vinflaske om til en vase ved at vikle reb omkring, der havde været dyppet i stærke kemikalier.

For at komme i mål med forsøget skulle parret efterfølgende sætte ild til rebet – og her gik alt galt.

I stedet for som på de mange DIY-videoer som parret havde set, så blev flasken ikke til en vase. I stedet fangede ilden Abbie.

Både hendes hår og krop gik op i flammer, har hun efterfølgende fortalt om den grusomme ulykke.

Quinnen blev hurtigt indlagt på hospitalet, og her ventede hende flere ugers indlæggelse med adskillige operationer i håbet om at redde hendes udseende.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega741264_001.jpg
 Foto: MEGA

Abbie Quinnen var indlagt i flere måneder, efter den voldsomme ulykke. Foto: MEGA

– Jeg er ked af, at jeg har været fraværende de seneste uger, og at jeg ikke har postet så meget med AJ, som vi ellers gerne ville. Men jeg har været i en slem ulykke, hvilket har resulteret i store skader, der kræver, at jeg kontinuerligt bliver behandlet over de næste syv uger, lød det blandt andet fra hende på sin Instagram i marts sidste år.

Hvor slemt det egentlig stod til, lod dog ikke til at skinne igennem i hendes første opslag omkring ulykken.

Artiklen fortsætter under billederne

https://imgix.seoghoer.dk/mega742781_002.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/mega742781_001.jpg

Foto: MEGA

Siden den voldsomme ulykke har Abbie kæmpet en brav kamp for at få sin selvtillid tilbage.

– Det er kun for kort tid siden, at jeg igen fik modet til at tage til auditions, fortæller hun i et nyt interview med The Sun, mere end et år efter hændelsen.

– Efter ulykken, da jeg kiggede på mig selv i spejlet, der var min første tanke; ”Jeg kommer aldrig til at ligne mig selv igen, jeg kommer aldrig til at gøre det, jeg elsker, nu er det slut”. Jeg følte mig overhovedet ikke tilpas i min egen hud, lød det fra hende sidste år.

Men nu, mere end et år efter den skæbnesvangre dag, er det en helt anden historie, hun kan fortælle, og det ser bestemt ud til, Quinnen igen er ganske tilpas i sin krop.

For nylig kunne hun nemlig dele med sine knap 90.000 følgere, hvordan hun stadig stråler lige så meget som inden ulykken.

Sponsoreret indhold