Kendte 11. august

"Vild med dans" skriver historie: Her er den sidste nydanser

SE og HØR giver dig her den manglende brik i "Vild med dans"-puslespillet
Daniel Wagner er den første para-atlet, der sætter sine ben på "Vild med dans"-gulvet.

Daniel Wagner er den første para-atlet, der sætter sine ben på "Vild med dans"-gulvet.

Foto:

Premieren på den 19. udgave af ”Vild med dans” nærmer sig med hastige chasséer. Og selv om TV 2 holder kortene tæt til kroppen, er det traditionen tro umuligt for tv-kanalen at holde holdet hemmeligt.

Mens Her & Nu tidligere i dag kunne afsløre ni ud af ti kendte mennesker, der skal dyste om det eftertragtede "Vild med dans"-trofæ, kan du her på siden få det sidste navn, som kaster sig ud i rumba, cha-cha og vals.

 

Der er således tale om para-atlet Daniel Wagner, 29. Daniel er Vejle-dreng og har vundet medaljer i både længdespring og 100 meterløb og var sågar dansk fanebærer ved legene i Tokyo sidste år.

Daniel, der som 14-årig fik amputeret højre ben over knæet efter en gymnastikulykke, får efter sigende smukke Asta Björk, 24, som partner.

Og det er altså første gang i programmets levetid, at en para-atlet medvirker i danseprogrammet. 

Derudover får vi også tv-vært Heidi Frederikke Sigdal, 42, DJ Nicholas Kawamura, 42, influencer Cecilie Schmeichel, 31, diamantdronning Katerina Pitzner, 51, og komiker Natasha Brock at se i dansemanegen.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derudover har kanalen kapret en håndfuld skuespillere – herunder Andrea Lykke Oehlenschlæger, 51-årige Caspar Phillipsson, Joel Hyrland, 37, og Jakob Åkerlind, 32.

Den store premiere løber af stablen den 9. september klokken 20 med Sarah Grünewald og hendes nye medvært Martin Johannes Larsen ved roret.

Sponsoreret indhold