Kendte19. november 2020

"Vild med dans"-eksperter: TV 2 burde afskaffe Ønskedansen

Sidste år blev Ønskedansen indført i "Vild med dans", men det skævvrider konkurrencen, mener to "Vild med dans"-eksperter
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Vild med dans" indførte sidste år det, som de kalder Ønskedansen.

Her får parrene lov til at selv at vælge, om de vil på gulvet og danse enten Street, Moderne eller Show.

Men spørger man "Vild med dans"-eksperterne fra BILLED-BLADET og SE og HØR, Lone Vandborg og Nikolaj Bonde, så burde Ønskedansen forlade programmet igen.

Ønskedansen gør det nemlig svært at vurdere parrene på gulvet og sammenligne dem med de par, der danser de klassisk standard- og latindanse, mener eksperterne.

- Jeg synes ikke, at det gavner noget. Jo, hvis man har en enkelt aften, hvor alle får lov til at lave en ønskedans, for så kan man sammenligne dem, lyder det fra Nikolaj Bonde.

Også Lone Vandborg har lagt mærke til, at det ikke er mange tekniske kommentarer, som dommerne kommer med, når parrene har været på gulvet i deres Ønskedans.

- Man kan høre på dommerne, at de taler meget om den følelse, det giver dem. Og ikke, at det ikke må give dem en følelse, fortæller Lone Vandborg og fortsætter:

- Tit kommer sådan en dans til at tale til nogle følelser, men de kan ikke rigtigt slå ned på fodfejl, eller hvad der ellers måtte være.

Selvom begge eksperter gerne ser Ønskedansen afskaffet som en ugentlig ting, behøver den dog ikke at blive fjernet helt fra "Vild med dans"-programmet.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20201113_hjp1949-1.jpg
 Foto: Hanne Juul

Emili Sindlev var fredag på "Vild med dans"-gulvet i en showdans. (Foto: Hanne Juul)

- Hvis man vil have det, så skal man samle det en aften, og jeg er da også helt sikker på, at man har lavet det for at få noget variation ind, lyder det fra Lone Vandborg.

Vil du høre mere af eksperternes begrundelse for at Ønskedansen skal tages af programmet i "Vild med dans", kan du se med i videoen i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold