Kendte3. november 2023

”Vild med dans”-ekspert i vildrede: Galskaben fortsætter!

Det er umådelig svært at blive klog på, hvem der ryger ud af dansekonkurrencen fredag aften
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sarah Grünenwald fik en ny tatovering forud for det store jubilæumsshow.
 Video: Aller Media

LÆS OGSÅ - Claus Elming taler over sig: Røber slibrige detaljer fra "Vild med dans"-efterfest

Selv om ingen røg ud af det store jubilæumsshow af ”Vild med dans” sidste fredag, havde programmet alligevel betydning for et par.

Kasper Fisker og Karina Frimodt sikrede sig en fredning i aftens afsnit og dermed er det kun de resterende fem par, der kan ryge i omdans og i værste fald ud af 20. sæson.

Det er dog ikke nemt at gætte, hvem der danser deres sidste dans på gulvet fredag.

Sådan lyder det fra Danske Spils ekspert, Mathias Reimer Larsen.

– Vi ved nu, at Kasper Fisker ikke kan sendes hjem, og det giver noget ro omkring ham, da han nu har sikret sig minimum to ekstra aftener på dansegulvet.

– Det taler godt ind i vores seneste udmelding om, at der bliver skudt med spredehagl i årets konkurrence. Den ene uge sikres ét par, den næste er tavlen hvisket ren, og et nyt par får medvinden – det er en næsten umulig opgave at vurdere. Galskaben fortsætter, siger han.

Favorit til at ryge ud lige nu er Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen. Her giver pengene 1,85 gange pengene igen.

Herefter følger Frederik Trudslev og Jenna Bagge efterfulgt af Soeren Le Schmidt og Mie Moltke.

I toppen af favoritfelten er til gengæld sket en udskiftning efter sidste uges fredning til den tidligere fodboldspiller.

– Det er nærmest sådan i år, at det eneste, vi uge ud og uge ind kan støtte os til, er, at Mette Sommer er den dygtigste på floor.

– Endnu en gang fik hun i sidste uge flest dommerpoint, men i og med, at Kasper Fisker nu er fredet, rykker han naturligvis tættere på som favorit til at vinde samlet. Han har derfor nu overtaget 2. favoritrollen, og har overhalet Bull og Le Schmidt indenom, siger Mathias Reimer Larsen.

Du kan som altid følge med i "Vild med dans" på SH.dk, når vi fredag klokken 20.00 liveblogger hele programmet fra studiet på Østerbro.

Sponsoreret indhold