Kendte8. november 2020

”Vild med dans”-deltagere har fået negativ coronatest

Nu står den endnu en gang på hård træning for de to par, der ellers måtte sidde en omgang over under fredagens show
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er gode nyheder fra holdet bag ”Vild med dans” – og ikke mindst de to konkurrerende par Nukâka Coster-Waldau og hendes partner Silas Holst, samt skuespiller Janus Bakrawi og hans partner Karina Frimodt.

Efter et særdeles coronaramt show i fredags er deres testresultater kommet tilbage, og der står ”ikke påvist” over hele linjen.

Det betyder, at de to professionelle dansere og de to nydansere kan komme direkte tilbage i træningslokalet uden umiddelbar fare for smitte.

Positivt at være negativ

Og på ”Vild med dans” er der ingen tid at spilde. Så det sker allerede søndag, skriver TV2.

De to par blev taget ud af ”Vild med dans” i fredags, da både Silas og Karina har været i kontakt med en smittet på musicalen ”Dirty Dancing” i Aarhus. Resten af årets forestillinger blev sløjfet og de to dansere - samt deres tv-makkere – gik i frivillig isolation.

Silas Holst er også glad og lettet over det negative testresultat:

- Det har aldrig været så positivt at være så negativ! Jeg er meget glad og lettet. Glad for at kunne komme ud af isolation og danse med Nukâka igen. Men allervigtigst at se og kramme mine børn igen. Glæder mig helt vanvittigt til at være tilbage på gulvet fredag aften sammen med alle vores dejlige kollegaer. Slowfox - du skal have en over nakken, nu med fornyet energi, siger han.

På trods af de toge nyheder, så tager man ingen chancer på programmet.

Derfor skal Nukâka, Janus, Silas og Karina testes igen mandag efter sundhedsmyndighedernes anbefaling. Men det negative resultat lørdag eftermniddag betyder, at de kan genoptage træningen uden problemer søndag.

Også hos TV2 er man selvfølgelig glade for at kunne få to to par med ombord igen på fredag.

- Vi glæder os helt vildt til at få dem tilbage i ‘Vild med dans’ og fortsætte konkurrencen på fredag, siger TV2s underholdningsredaktør Thomas Strøbech.

Sponsoreret indhold