Kendte17. april 2024

"Vild med dans"-darlingen Viktoria Franova vil have 20 mio. kroner for fiskerhus i Taarbæk

Franova og gemalen står til at tjene 30 millioner på genial ejendomsfinte
Viktoria Franova og gemalen Jakob Jønck
Viktoria Franova og gemalen Jakob Jønck.
 Foto: Thomas Laursen

Viktoria Franova sælger ud i rigmandsenklaven Taarbæk.

Den 48-årige danser har sammen med sin jævnaldrende mand Jakob Jønck sat en ejendom fra 1876 til salg.

Pris: 19,9 millioner kroner.

Huset købte de i 2015 af et dødsbo. Parret betalte 8.750.000 kroner for det tidligere fiskerhus, som de har forvandlet til en moderne bolig på 171 kvadratmeter.

Huset, som Viktoria Franova sælger, kan lige skimtes fra Taarbæk Strandvej.
Huset, som Viktoria Franova sælger, kan lige skimtes fra Taarbæk Strandvej.
 Foto: Google Maps

Ejendommen ligger i anden række fra Øresund.

Franova og Jønck har også ejet det kun 88 kvadratmeter store beachhouse, som ligger i første række. Det ligger på en en lille klat jord, som Franova og Jønck har udstykket fra det tidligere fiskerhus. Sidste år solgte danseren og iværksætteren det for 21,5 millioner kroner.

Hvis det lykkes Franova og Jønck at sælge det nyligt udbudte hus for 19,9 millioner kroner, har de således tjent over 30 millioner kroner på at købe et dødsbo for knap 9 millioner kroner, udstykke og bebygge den udstykkede grund og sælge de to boliger for samlet 41,4 millioner kroner.

Af fortjenesten på de 30 millioner kroner har Franova og Jønck afholdt omkostninger til blandt andet udstykning, opførelse af beachhouse og renovering af det oprindelige fiskerhus.

Vild med dans-darlingen og hendes styrtende rige iværksættermand har nøglen til endnu et hus på Taarbæk Strandvej. I 2017 betalte de 18,6 millioner kroner for en 174 kvadratmeter stor villa, som er nærmeste nabo til den populære Bellevue strand.

Parret, som har tre sønner, har i en årrække boet i USA, men i sidste måned vendte de tilbage til Danmark og bor nu i en lejet lejlighed i Nyhavn.

Se det tidligere fiskerhus, som danseren har sat til salg, her.

Sponsoreret indhold