Vild gestus: Gordon Ramsay betaler for pars bryllupsfest

Et skuffet par måtte erkende, at det, der skulle have været den helt store og særlige dag, blev ødelagt af den britiske kendiskok Gordon Ramsay. 

"Hell's Kitchen"-kokken dukkede nemlig uannonceret op på en privat strand i Cornwall i England for at filme det kommende madprogram "Future Food Stars". 

Ifølge Metro brugte den 54-årige kok det køkken, der var på stranden, mens det store hold af producenter og tv-ansatte rendte rundt på sandstranden - midt i det, der skulle have været et romantisk bryllup for Charlie Willis og hans nye hustru Laura. 

Parret havde betalt omkring 12.000 kroner for at leje området til de glædelige festligheder, men de penge røg mere eller mindre ud af vinduet, da de bestemt ikke fik, hvad de havde betalt for. 

- Det hele var bare et kæmpe køkkenmareridt, siger brudgommen til The Sun

Artiklen fortsætter efter billedet...

Gordon Ramsay er blandt andet kendt for programmer som "Kitchen Nightmare" og "Hell's Kitchen". (Foto: MEGA) 

- Vi havde begge to arbejdet så hårdt for at spare sammen til den dag, og vi følte, at vi var statister i et tv-show. 

Efterfølgende fik parret dog heldigvis et brev fra Ramsay, hvor de modtog både en undskyld fra produktionsselskabet Studio Ramsay, som den anmelderroste kok ejer. Samtidig fik de også tilbudt at få betalt alle udgifterne til festen. 

- Jeg er forfærdet over, at vi ødelagde jeres særlige dag, skriver en producer i brevet til parret. 

Ejeren af festområdet på stranden fortæller, at Ramsays hold ganske rigtigt crashede bryllupsfesten, men at parret hele tiden har været klar over, at stranden var åben for offentligheden. 

- Bryllupsparret havde ikke booket hele stranden, de havde bestilt den mindste pakke, så de havde ikke sikret sig at få styr på, at stranden var eksklusivt til deres brug. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close