Kendte28. marts 2023

Vild afsløring: Elijah Wood har i al hemmelighed fået barn med dansk kvinde

Filmstjernen har formået at holde datteren hemmelig i over et år
Elijah Wood har fået en datter med sin danske kæreste.
Elijah Wood har fået en datter med sin danske kæreste.
 Foto: Ritzau Scanpix

Filmstjernen Elijah Wood og hans danske kæreste, Mette-Marie Kongsved, har fået en datter i al hemmelighed.

De har i forvejen en søn på tre år, men har tilsyneladende været forældre til to i over et år, uden offentligheden har vidst det.

Det skriver People Magazine.

Ifølge det amerikanske medie er det i et interview med The Wall Street Journal, at Elijah Wood afslører den glædelige nyhed.

I interviewet fortæller han detaljer om, hvordan han starter sin dag, og her røber han, at han og den danske tv-producent har ikke bare ét, men to børn sammen.

Elijah Wood og hans danske kæreste, Mette-Marie Kongsved.
Elijah Wood og hans danske kæreste, Mette-Marie Kongsved.
 Foto: Ritzau Scanpix

- Vi har en treårig søn og en 14 måneder gammel datter, og hun vækker os ret tidligt hver morgen, siger han og fortsætter:

- Jeg kan godt lide at stå tidligt op. Jeg kan lide at få dagen i gang.

Den 42-årige "Ringenes Herre"-stjerne siger også i interviewet, at det er ham, der står for at lave morgenmaden til ungerne om morgenen.

Han sætter desuden ord på, hvordan har det med at være far.

- Du bliver konstant udfordret på den bedste måde. Det handler lige så meget min egen personlige udvikling, som det handler om mit barns udvikling.

Det er ikke mange detaljer, der er ude om Elijah Woods og Mette-Marie Konsveds forhold, da de er kendt for at være notorisk private.

De fandt angiveligt sammen tilbage i 2017, da de begge arbejdede på filmen "I Don’t Feel at Home in This World Anymore".

Filmstjernen udtaler i det nye interview, at der er en god grund til, at han ikke deler detaljer fra sit forhold og familieliv på fx Instagram, ligesom mange andre kendisser gør.

Her er hans profil nemlig privat.

- Hvis min profil var offentlig, ville de billeder, jeg deler, virkelig ændre sig. Det er ikke, fordi jeg deler ting på min private profil, som andre ikke må se, men jeg er bare en ret privat person.

Sponsoreret indhold