Kendte15. januar 2021

Vild afskedsgave: Det fik de ansatte af Kardashian-familien

Kardashian-klanen fik i den grad sagt ordentligt farvel til holdet bag "Keeping Up With the Kardashians"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De ansatte, der har haft æren af at arbejde for Kardashian-familien og være med til at lave deres populære realityserie, fik sig tidligere på ugen en fornem overraskelse.

Realityklanen indspillede nemlig deres absolut sidste afsnit af "Keeping Up With the Kardashians", og det betød naturligvis afskedsgaver til alle, der har været en del af produktionen i løbet seriens mange sæsoner.

Kim, Kourtney og Khloé havde sørget for at overraske de godt 30 ansatte på holdet med et Rolex-ur til hver.

Det skriver TMZ.

De populære søstre skulle eftersigende have givet en tale, hvor de takkede alle og derefter fortsatte med at dele sjove og sentimentale historier fra optagelser, der har fundet sted gennem årene.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/familien_kardashian.jpg
 (Foto: Hayu)

Det blev til 20 sæsoner af "Keeping Up With the Kardashians" (Foto: hayu)

De 30 ure skulle tilsammen have kostet Kardashian-søstrene mere end 1,8 millioner kroner. Så har deres tv-crew til gengæld også fået sig et fint Rolex-ur til omkring 60.000 kroner.

Farvel til reality - for nu

I september meddelte familien, at det efter fjorten år og tyve sæsoner af "Keeping Up With the Kardashians" var på tide at trække stikket.

- Det er med tunge hjerter, at vi som familie har taget beslutningen om at sige farvel til ”Keeping up with the Kardashians”, lød det dengang fra Kim Kardashian.

Helt færdige er de dog ikke med fjernsyn, for i december blev det annonceret, at Kardashian-Jenner-familien har skrevet under på en flerårig kontrakt med streaminggiganten Hulu.

Ifølge Kris Jenner, der dengang delte nyheden på sin Instagram-profil, kan fans se frem til ny Kardashian-underholdning allerede i år.

Sponsoreret indhold