Kendte17. juni 2020

Vil kronprinsen være med i "Mads & Monopolet"?

”Mads & Monopolets" vært Mads Steffensen har sendt en åben invitation til kronprinsen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/122629962.jpg
 Foto: Kirsten Ellebæk/DR1

I 17 år har danskerne kunne få svar på både store og små dilemmaer lørdag formiddag. Indtil nu har en perlerække af de største skuespillere, politikere og personligheder været fast del af det populære ”Mads & Monopolet”.

Men stod det til værten selv – Mads Steffensen – skulle panelet også bestå af medlemmer af den ultimative elite: Nemlig kongehuset.

Det skriver BT.

Til avisen fortæller Mads Steffensen, at han især drømmer om at få kronprinsen til at medvirke i programmet

- Jeg ville virkelig gerne lave et program med Kronprinsen. Jeg har mødt ham et par gange, og jeg tror, han kunne være rigtig god i det og sjov, siger Mads Steffensen til BT, inden han tilføjer, at han sågar har spurgt kongehuset for nogle år siden.

Dengang blev det dog til et nej, men radioværten siger, at der nu er en åben invitation, hvis kronprinsen – eller kroprinsesse Mary for den sags skyld – skulle have lyst.

”Mads & Monopolet” blev sendt første gang den 6. september 2003, hvor monopolet bestod af Anders Matthesen, Søren Pind og Suzanne Bjerrehuus.

Programmet har kørt siden uden afbrydelser.

I det faste panel ses blandt andre Hella Joof, Mads Langer, Mads Christensen, Nicolaj Kopernikus, Simon Jul og Uffe Buchard.

Sponsoreret indhold